Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στον βυθό της λίμνης Τριχωνίδας όλη η αλήθεια για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Τι κρύβεται εκεί μέσα; (video)

30 Ιανουαρίου 2018 15:08
Στον βυθό της λίμνης Τριχωνίδας όλη η αλήθεια για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Τι κρύβεται εκεί μέσα; (video)

Δίχως τέλος είναι το θρίλερ που εκτυλίσσεται τον τελευταίο καιρό γύρω από τα αίτια θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Αυτοκτονία ή δολοφονία; Αυτό είναι το κύριο ερώτημα που βασανίζει τα τρία της παιδιά και τον αδελφό της, οι οποίοι είναι πεπεισμένοι πως το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης μπορεί να το απαντήσει.

Η οικογένεια της άτυχης 44χρονης θεωρεί ότι στο μοιραίο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη βρίσκεται το κινητό τηλέφωνό της, το οποίο ακόμα δεν το έχουν εντοπίσει οι αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πως θα επηρεάσει η αυριανή Πανσέληνος τα 12 ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου!

Δεν αποκλείουν μάλιστα το τηλέφωνο να πετάχτηκε μέσα στη λίμνη και να βρίσκεται στο βυθό της, μαζί με τις πολυπόθητες απαντήσεις που αναζητούν.

Από αυτό το τηλέφωνο η Ειρήνη λίγο πριν φύγει από τη ζωή φέρεται να είχε στείλει ένα τελευταίο μήνυμα στον άνθρωπο με τον οποίο είχε ερωτικό δεσμό, κάνοντας γνωστές τις προθέσεις της να δώσει τέλος στη ζωή της.

Ωστόσο, η οικογένεια της 44χρονης αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιος να έγραψε το μήνυμα αυτό, να το έστειλε και μετά να εξαφάνισε το κινητό τηλέφωνο.

Πάντως, όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ιδιωτικός ερευνητής Γ. Τσούκαλης, αν το κινητό είναι όντως πεταμένο στη λίμνη και βρεθεί δε θα προσφέρει κάτι νέο στην έρευνα, αφού τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα από την άρση του απορρήτου, ενώ τα δείγματα DNA από τη συσκευή θα έχουν αλλοιωθεί από το νερό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Lidl απέσυραν την σακούλα των 0,04 λεπτών και έκαναν κάτι το... εντυπωσιακό!

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα" στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share