Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεαροί έκλεβαν κλιματιστικά και σώματα καλοριφέρ

29 Ιανουαρίου 2018 23:05
Νεαροί έκλεβαν κλιματιστικά και σώματα καλοριφέρ

Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη
Τίποτε που να μην μπορεί να πουληθεί σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης δεν άφησαν δυο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων οι οποίοι παραβίασαν την περίφραξη του οικοπέδου ενός 55χρονου στην Πάτρα, ενώ νωρίτερα είχαν διαπράξει και άλλη κλοπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Επανάσταση στο twitter που δεν παίζει η Σπυροπούλου! Η κλίκα της Δαλάκα τα πληρώνει όλα!

Οι δυο νεαροί ηλικίας 27 και 30 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., λίγη ώρα αφ’ ότου τρύπωσαν στο οικόπεδο και «ξήλωσαν» μία μονάδα κλιματιστικού και τρία σώματα καλοριφέρ! Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον 55χρονο, αλλά βρέθηκαν ακόμη μια γεωργική ψαλίδα και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Η Σπυροπούλου αυτοτρολάρεται! «Έχω φάει πολλά ωμά...» (Βίντεο)

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα είχε αρπάξει λίγο πριν ο 30χρονος από το φορτηγό μιας 46χρονης το οποίο διέρρηξε στην Πάτρα. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες.
*** Βρήκε ξεκλείδωτο το Ι.Χ. φορτηγό ενός 31χρονου που ήταν σταθμευμένο στο Βελεστίνο, μπήκε σαν… κύριος μέσα και άρπαξε δύο ράδιο cd και δύο μπρελόκ με κλειδιά ένας 30χρονος Έλληνας. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ρήγα Φεραίου, τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και ο ίδιος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share