Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αστυνομικοί ξύρισαν τα κεφάλια 12 τρανσέξουαλ και τις έντυσαν με αντρικά ρούχα!

29 Ιανουαρίου 2018 19:57
Αστυνομικοί ξύρισαν τα κεφάλια 12 τρανσέξουαλ και τις έντυσαν με αντρικά ρούχα!

Παγκόσμιος σάλος και αντιδράσεις από ανθρωπιστικές διοργανώσεις - «Οι άντρες μου ήθελαν να τις καθοδηγήσουν, προκειμένου να ξαναγίνουν άντρες», δήλωσε ο αρχηγός της ινδονησιακής αστυνομίας
Παγκόσμιος σάλος έχει προκληθεί από τη ρατσιστική και βάρβαρη αντιμετώπιση που έτυχαν 12 τρανσέξουαλ σε περιοχή της Ινδονησίας, από αστυνομικούς. Όπως επιβεβαίωσε και ο αρχηγός της ινδονησιακής αστυνομίας, οι άνδρες του συνέλαβαν ένα γκρουπ από 12 τρανσέξουαλ και αφού τις ξύρισαν το κεφάλι, τις υποχρέωσαν να ντυθούν με αντρικά ρούχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δρυμωνάκο! Η ιστορία που θέλει να εξαφανίσει!
Οι 12 τρανσέξουαλ συνελήφθησαν μετά από μεγάλη επιχείρηση και έφοδο της αστυνομίας σε οίκους... ομορφιάς. Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι οι άντρες τους ήθελαν να τις «καθοδηγήσουν», προκειμένου να «ξαναγίνουν άντρες».

Ο Ahmad Untung Surianata επεκτάθηκε στις δηλώσεις του, λέγοντας πως η επιχείρηση εκκαθάρισης στους οίκους ανοχής αφορά τη γενικότερη πολιτική, προκειμένου να μην επηρεαστεί αρνητικά η νέα γενιά.
Σημειώνεται ότι η επαρχία Aceh είναι η μοναδική στην Ινδονησία που λειτουργεί κάτω από το καθεστώς του ισλαμικού νόμου της Σαρίας, ενώ γενικότερα στο νησιωτικό συγκρότημα, τα ποσοστά των μουσουλμάνων είναι τα υψηλότερα στον κόσμο.

Εκπρόσωποι οργανώσεων που υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, δήλωσαν ότι οι ινδονησιακές αρχές παραβίασαν όλους τους διεθνείς νόμους και φέρθηκαν με μεγάλη βιαίότητα στην περίπτωση των 12 τρανσλέξουαλ΄που συνελήφθησαν σε οίκους ανοχής.

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυσάρεστα τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 14 μηνών βρέφους που εγκατέλειψαν οι γονείς του μέσα στο φλεγόμενο διαμέρισμα!

Παράλληλα, τον Ιανουάριο ξεκίνησε στη βουλή της Ινδονησίας η συζήτηση για την ψήφιση νόμου, προκειμένου να καταστεί παράνομο το σεξ ανύπαντρων ζευγαριών, ενώ χαρακτηρίστηκε «χειρότερο από πυρηνικό πόλεμο» το ενδεχόμενο εξάπλωσης της ομοφυλοφιλίας.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share