Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το χαμόγελο της αγαπημένης Χριστοδούλας "πάγωσε" για πάντα!

29 Ιανουαρίου 2018 15:53
Το χαμόγελο της αγαπημένης Χριστοδούλας

Τραγωδία χτύπησε χθες το απόγευμα την οικογένεια της αγαπημένης Κύπριας τραγουδίστριας και παίκτριας του The Voice που κατάφερε να φθάσει στον τελικό, Χριστοδούλας Τσαγγαρά.

Το τροχαίο με θύμα τον ίδιο της τον αδελφό έσπειρε την θλίψη και τον πόνο όχι μόνο στην Πάφο αλλά και σε ολόκληρη την Κύπρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλος άνθρωπος: Αδυνάτισε κι άλλο η Έλτνα Πανοπούλου και έγινε κυριολεκτικά αγνώριστη! Η πρόσφατη εμφάνισή της που δεν την κατάλαβε κανείς!

Ενας λεβέντης μόλις 16 ετών το νέο θύμα της ασφάλτου ενώ η νεαρή τραγουδίστρια σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εκείνη την ώρα βρισκόταν στην Αθήνα για τις εμφανίσεις της.

Το τηλεφώνημα που "πάγωσε" το χαμόγελο της

Δεν πέρασε λίγη ώρα από την στιγμή που διαδόθηκαν τα κακά μαντάτα και η οικογένεια της νεαρής τραγουδίστριας έπρεπε να την ενημερώσει για την τραγωδία που τους βρήκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Αποχώρηση βόμβα από τον μπασκετικό Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν το αιώνιο ντέρμπι!

Η Χριστοδούλα, με το πρώτο άκουσμα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Σκοτείνιασε το πρόσωπό της. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο μικρός της αδελφός, το αγαπημένο τους στήριγμα έφυγε ξαφνικά και τόσο άδικα από την ζωή σε ένα τροχαίο που σόκαρε την Κύπρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο άγριος τσακωμός στη Νέα Μάκρη, η επέμβαση Αστυνομικού και ο θάνατος στο... Μεσολόγγι! Νέα αποκάλυψη που ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση της 44χρονης!

Η Κύπρια τραγουδίστρια αμέσως πήρε το πρώτο αεροπλάνο και χθες αργά τα μεσάνυχτα έφθασε στην Κύπρο για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της, δίπλα στο οικογενειακό δράμα που τους χτύπησε την πόρτα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share