Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβρος: Νεαρός θα έσπρωχνε μισό κιλό χασίς!

28 Ιανουαρίου 2018 19:45
Έβρος: Νεαρός θα έσπρωχνε μισό κιλό χασίς!

Οι περίεργες εξορμήσεις και οι επαφές ενός νεαρού από τη μια άκρη του νομού Έβρου ως την άλλη, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τις διωκτικές αρχές
Οι περίεργες εξορμήσεις και οι επαφές ενός νεαρού από τη μια άκρη του νομού Έβρου ως την άλλη, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τις διωκτικές αρχές. Όταν βεβαιώθηκαν ότι διακινούσε ναρκωτικά, οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ελεονώρα Αντωνιάδου: Γενέθλια για την πρωταγωνίστρια του Τατουάζ! Η τούρτα υπερπαραγωγή και οι χοροί στα μπουζούκια μέχρι το πρωί!

Σε αυτήν συνεργάστηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας με τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, όπου βρίσκεται και η κατοικία του 20χρονου Έλληνα υπόπτου. Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που ακολούθησε, στο σπίτι βρέθηκαν δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 499,1 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Σεισμός 4.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σε θαλάσσιο χώρο!

Ο 20χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια Ορεστιάδας για να εντοπιστούν τυχόν συνεργοί του στο βορειότερο σημείο της χώρας.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share