Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του - Τον σκότωσε ο πύθωνας που είχε για κατοικίδιο!

27 Ιανουαρίου 2018 18:20
Σοκ: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του - Τον σκότωσε ο πύθωνας που είχε για κατοικίδιο!

Με τίμημα τη ζωή του πλήρωσε ένας 31χρονος άντρας στη Βρετανία την αγάπη του για τα φίδια, αφού ο πύθωνας που είχε ως κατοικίδιο τον… στραγγάλισε.

Ο Dan είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του και συγκεκριμένα στο δωμάτιο όπου είχε κι άλλα φίδια ως κατοικίδια, τον περασμένο Αύγουστο, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαν καταλήξει στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Έκλειψη της Σελήνης στον Λέοντας στις 31/1! Ποια ζώδια "κινδυνεύουν" να καταστραφούν;

Τελικά, όπως έγινε γνωστό σήμερα, ήταν η 2,5 μέτρων Tiny, όπως αποκαλούσε το φίδι, που κουλουριάστηκε γύρω του και τελικά τον έπνιξε. Αμέσως μετά όμως απομακρύνθηκε και κρύφτηκε και έτσι δεν ήταν σίγουροι τι τελικά προκάλεσε τον θάνατο του νεαρού άντρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε σε κλάματα ο Μένιος Φουρθιώτης στον αέρα της εκπομπής του! Έκλεισε άρον άρον την τηλεφωνική σύνδεση! Τι συνέβη;

Τον βρήκαν νεκρό οι γονείς του όταν άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο μέσα στο σπίτι, καθώς μετά την επίθεση απ' το φίδι δεν κατάφερε να κατέβει τις σκάλες και να ζητήσει βοήθεια. Οι γονείς του προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του τεχνητή αναπνοή αλλά ήταν αδύνατο να τον κρατήσουν στη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανησυχητικά αδυνατισμένη η Ρούλα Κορομηλά! Η σκελετωμένη φωτογραφία που προκάλεσε ανησυχία στα social media!

Όπως αποκάλυψε η μητέρα του ο Dan είχε στο δωμάτιο του 10 φίδια και 12 ταραντούλες και ότι την Tiny την είχε από τότε που χωρούσε ακόμα στο χέρι του.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share