Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος με το άγαλμα του Γούντι Αλεν στην Ισπανία! - Θέλουν να το γκρεμίσουν επειδή είναι... διεστραμμένος!

26 Ιανουαρίου 2018 14:00
Σάλος με το άγαλμα του Γούντι Αλεν στην Ισπανία! - Θέλουν να το γκρεμίσουν επειδή είναι... διεστραμμένος!

Μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που έχει διατυπώσει εναντίον του Γούντι Άλεν η θετή κόρη του, Ντίλαν Φάροου, γυναίκες στην Ισπανία ζητούν την απομάκρυνση αγάλματος του σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με την ισπανική έκδοση του «The Local», το μπρούτζινο άγαλμα βρίσκεται στην τουριστική πόλη Οβιέδο, στη βορειοδυτική Ισπανία, όπου ο Νεοϋορκέζος σκηνοθέτης γύρισε μέρος της ταινίας του «Vicky Cristina Barcelona» το 2008.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην Εύβοια: Μητέρα βρήκε το 3χρονο αγοράκι της νεκρό στην κούνια του!

Η ομάδα ακτιβιστριών για τα δικαιώματα των γυναικών, «Φεμινιστική Οργάνωση της Αστούριας» έστειλε ψήφισμα στον δήμαρχο του Οβιέδο ζητώντας από τη δημοτική αρχή να αφαιρέσει το άγαλμα.

Το άγαλμα του Γούντι Άλεν, σύμφωνα με την οργάνωση, χρησιμεύει για να «τιμήσει έναν κακοποιό και να διεστραμμένο».

Το δημοτικό συμβούλιο του Οβιέδο απάντησε ότι θα εξετάσει την πρόταση.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS μετέδωσε πρόσφατα μακροσκελή συνέντευξη της θετής κόρης του Γούντι Άλεν, Ντίλαν Φάροου, στην οποία η 32χρονη γυναίκα επανέλαβε τις κατηγορίες που είχε διατυπώσει πρώτη φορά το 1992.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Άση Μπήλιου προειδοποιεί: Βάναυσο Σαββατοκύριακο για αυτά τα 3 ζώδια!

Ο Γούντι Αλεν απέρριψε εκ νέου τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που έχει διατυπώσει σε βάρος του η θετή του κόρη κατηγορώντας την οικογένεια Φάροου (την Ντίλαν και την πρώην σύζυγό του, ηθοποιό Μία Φάροου) ότι «επωφελείται κυνικά» από το κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης για να εκτοξεύσει «αναξιόπιστους ισχυρισμούς».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share