Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Τέσσερις μαθητές γυμνασίου κατήγγειλαν ξυλοδαρμό από καθηγητή τους!

26 Ιανουαρίου 2018 08:30
Σοκ: Τέσσερις μαθητές γυμνασίου κατήγγειλαν ξυλοδαρμό από καθηγητή τους!

Η Κυπριακή αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον καθηγητή σε Γυμνάσιο της Πάφου για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος τεσσάρων μαθητών. Ο καθηγητής αναζητήθηκε στο σπίτι του αλλά δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές εξελίξεις με την μητέρα του βρέφους που το άφησε να καεί: Για ποιο λόγο την είχε καταγγείλει στο παρελθόν η 16χρονη κόρη της!


Η καταγγελία έγινε στην αστυνομία από τέσσερις μαθητές της Β’ τάξης Γυμνασίου της Πάφου χθες το απόγευμα, οι οποίοι ανέφεραν πως κτυπήθηκαν εν ώρα μαθήματος από καθηγητή του σχολείου την ώρα της Γυμναστικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη: Τι είπε στην επικοινωνία με τους γονείς της και τι θα συμβεί αν δηλώσει ένοχη;

Στη συνέχεια πήγαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, και σύμφωνα με την γιατρό που τους εξέτασε, οι δύο δεν είχαν οποιοδήποτε τραύμα, ο ένας έφερε μικροεκδορές και μώλωπες, ενώ ο τέταρτος, που παραπονέθηκε για ζαλάδα, κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους για παρακολούθηση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share