Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! Η ζωή του παιδιού τους εξαρτάται από τα ...χέρια τους!!! Μάθε γιατί... (PHOTOS)

30 Ιανουαρίου 2013
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! Η ζωή του παιδιού τους εξαρτάται από τα ...χέρια τους!!! Μάθε γιατί... (PHOTOS)

Συγκλονιστική ιστορία στην Κίνα. Οι γονείς ενός Κινέζου έφτιαξαν ιατρικά εργαλεία για να σώσουν το παιδί τους. Δεν μπορούσαν να πληρώσουν νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Ένας Κινέζος ζει εδώ και πέντε χρόνια κλινήρης στο σπίτι του υποστηριζόμενος από ιατρικά εργαλεία που τον κρατούν στη ζωή κατασκευασμένα από τους γονείς του!

Ο λόγος για τον 25χρονο Fu Xuepeng ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα έξω από ένα σουπερμάρκετ όταν οδηγώντας το μηχανάκι του έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Όταν μεταφέρθηκε στο Taizhou First People's Hospital οι γιατροί διέγνωσαν σοβαρή βλάβη στο νευρικό του σύστημα που είχε αποτέλεσμα να παραλύσει από το λαιμό και κάτω.

Μετά από τέσσερις μήνες νοσηλείας οι γονείς του αναγκάστηκαν να τον φέρουν σπίτι καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα να καλύψουν τα νοσήλια.

Η μητέρα του Wang Lanqin και ο πατέρας Fu Minzu είχαν μόνο μία επιλογή - να τον απομακρύνει από το νοσοκομείο και να προσπαθήσουμε να τον φροντίσουν οι ίδιοι στο σπίτι τους.

Αγόρασαν ένα αναπνευστήρα χειρός και είναι υποχρεωμένοι να τον συμπιέζουν χειροκίνητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να διατηρηθεί στη ζωή το παιδί τους.

Αυτή η κίνηση πρέπει να γίνεται 18 φορές το λεπτό και σε περίπτωση που καθυστερήσουν πάνω από τρία λεπτά ο γιος τους θα χάσει τη ζωή του.

Διάλειμμα κάνουν λίγη ώρα το βράδυ καθώς ο μικρότερος αδελφός του κατασκεύασε ένα αναπνευστήρα ο οποίος τοποθετείται στο τοίχο και λειτουργεί με ένα έμβολο το οποίο μετακινείται με ηλεκτρικό ρεύμα.

Ωστόσο, το υψηλό κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας τους αναγκάζει να χρησιμοποιούν το μηχάνημα μόνο λίγες ώρες τη νύχτα.

www.news247.gr

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share