Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μιλάνο: Πέντε νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου! Εικόνες - σοκ

25 Ιανουαρίου 2018 10:59
Τραγωδία στο Μιλάνο: Πέντε νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου! Εικόνες - σοκ

Έως και πέντε άτομα εκτιμάται ότι έχασαν τη ζωή τους από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας κοντά στην πόλη Πιολτέλο, που απέχει περίπου 40 χλμ από το Μιλάνο.

Αρχικές πληροφορίες που μετέδωσαν διεθνή ΜΜΕ έκαναν λόγο για δυο νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Ωστόσο, αξιωματούχος της τοπικής πυροσβεστικής φέρεται να δήλωσε στο Reuters ότι ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος αυξήθηκε και πλέον μιλάμε για 3-5 νεκρούς.

Δέκα από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
To δυστύχημα συνέβη γύρω στις 7 το πρωί (τοπική ώρα) ανάμεσα στους σταθμούς Treviglio και Seggiano, την ώρα που η αμαξοστοιχία των οχτώ βαγονιών ήταν ασφυκτικά γεμάτη με επιβάτες, που μετέβαιναν στο Μιλάνο για να εργαστούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Δείτε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο με παραπάνω κιλά και πριν την πλαστική επέμβαση! Αποκλειστική φωτογραφία!

Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι στο εσωτερικό του συρμού βρίσκονται ακόμα εγκλωβισμένα αρκετά άτομα, ενώ φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν τραυματίες να προσπαθούν τα σκαρφαλώσουν έξω από τα παράθυρα, με το αίμα να κυλά στα πλαϊνά των βαγονιών.

Στο σημείο έχουν φτάσει αρκετά ασθενοφόρα και οι τοπικές αρχές έχουν ανακοινώσει ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια των άλλων συρμών.


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share