Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το βίντεο από την έφοδο του Ρουβίκωνα στην εφορία Παγκρατίου: «Θα ξαναεπιστρέψουμε»

25 Ιανουαρίου 2018 09:03
Το βίντεο από την έφοδο του Ρουβίκωνα στην εφορία Παγκρατίου: «Θα ξαναεπιστρέψουμε»

Βίντεο με την εισβολή την Τετάρτη στα γραφεία της ΙΖ ΔΟΥ στο Παγκράτι έδωσε ο Ρουβίκωνας.


Τα μέλη της ομάδας μπαίνουν στο γραφείο του προϊστάμενου και του περιγράφουν ότι η εφορία του έχει κατασχέσει πρώτη κατοικία γυναίκας συνταξιούχου στου Ζωγράφου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Έξω φρενών οι κριτές με την λάθος επιλογή τους! Έδιωξαν άρον άρον παίκτρια: "Ήταν λάθος που την περάσαμε!" (video)

«Οι οφειλές για ΕΝΦΙΑ είναι λιγότερες από 4798 ευρώ. Εσείς προσωπικά τι θα κάνετε για να διασφαλίσετε την κατοικία της κυρίας; Θα εφαρμόσετε το νόμο της ανεκδιήγητης κυβέρνησης;» ακούγονται να λένε τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Λίγο πριν αποχωρήσουν, μάλιστα, προειδοποιούν ότι «θα επιστρέψουμε για να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία. Μπορεί να ήταν η μάνα μας ή συγγενής μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; H αγενέστατη κίνηση της Σπυροπούλου, οι προκλητικές σκηνές, η ανατροπή στο αγώνισμα και ο παίκτης που αποχώρησε (video)

«Πιστεύω ότι θα το δείτε και θα κάνετε ό,τι μπορείτε» ήταν η τελευταία έμμεση προειδοποίηση προς τον προϊστάμενο της εφορίας πριν τα μέλη του Ρουβίκωνα να αποχωρήσουν από το γραφείο του.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share