Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων από το κρύο στην Αθήνα!

24 Ιανουαρίου 2018 14:42
Έκτακτα μέτρα για την προστασία των αστέγων από το κρύο στην Αθήνα!

Έκτακτα μέτρα από τον δήμο Αθηναίων για την προστασία των αστέγων, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Συγκεκριμένα από απόψε το βράδυ ανοίγει θερμαινόμενος χώρος φιλοξενίας, στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων, επί της οδού Ακαδημίας 50, που θα παραμείνει ανοιχτός όσο το απαιτήσουν οι καιρικές συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στην τραγωδία του Μεσολογγίου: Τα γυρίζει ο ιατροδικαστής για την 44χρονη Ειρήνη: "Τα αίτια του θανάτου είναι..."

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων έχει αναλάβει την τροφοδοσία με κουβέρτες και μερίδες φαγητού, ενώ συνεργεία του θα πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις στους δρόμους της Αθήνας για την πληροφόρηση των αστέγων και την προώθησή τους στο θερμαινόμενο χώρο.
Σημειώνεται ότι στον θερμαινόμενο χώρο για την εξυπηρέτηση των φιλοξενουμένων, θα υπάρχει κοινωνικός λειτουργός, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθαρίστρια και φύλαξη από δημοτικούς αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Ιωαννίδης: Γιατί δεν βγάζει ποτέ το δαχτυλίδι από τον αντίχειρα; Η συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό το κόσμημα...

Για περιπτώσεις ανάγκης θα λειτουργεί ο 24ωρος τηλεφωνικός αριθμός του δήμου Αθηναίων 1595, καθώς και τα τηλέφωνα: 210 5246515-6.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share