Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η φωτογραφία της 44χρονης Ειρήνης έξι μέρες πριν πεθάνει! Πως γίνεται μια γυναίκα που είχε σκοπό να αυτοκτονήσει να πηγαίνει σε...

24 Ιανουαρίου 2018 14:22
Η φωτογραφία της 44χρονης Ειρήνης έξι μέρες πριν πεθάνει! Πως γίνεται μια γυναίκα που είχε σκοπό να αυτοκτονήσει να πηγαίνει σε...

Για μια γυναίκα γεμάτη όρεξη για ζωή μιλούν όλοι αναφερόμενοι στην 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Μάλιστα η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο δημοσιογράφος Δ. Στρουμπάκος έδωσαν στη δημοσιότητα σήμερα μια φωτογραφία ντοκουμέντο της Ειρήνης έξι μέρες πριν από τον τραγικό της θάνατο, τη στιγμή που βγαίνει από κέντρο αισθητικής μαζί με την μικρή της κόρη, όπου είχαν πάει για να κάνουν μασάζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" στην τραγωδία του Μεσολογγίου: Τα γυρίζει ο ιατροδικαστής για την 44χρονη Ειρήνη: "Τα αίτια του θανάτου είναι..."

Όπως έγινε γνωστό, η 44χρονη μητέρα τις μέρες των γιορτών που βρισκόταν στην Αθήνα είχε κλείσει ραντεβού σε κέντρο αισθητικής μαζί με την κόρη της για ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Μάλιστα όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος, αρχικά η Ειρήνη είχε κλείσει άλλο ραντεβού σε κέντρο αισθητικής στο Σύνταγμα, το οποίο τελικά ακύρωσε γιατί η μικρή της κόρη επέμενε να πάνε για να κάνουν μασάζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Ιωαννίδης: Γιατί δεν βγάζει ποτέ το δαχτυλίδι από τον αντίχειρα; Η συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό το κόσμημα...

Η οικογένειά της λοιπόν και οι άνθρωποι που την γνώριζαν καλά αναρωτιούνται πώς αυτή η γυναίκα, η ανέμελη που έκλεινε ραντεβού σε κέντρα αισθητικής και χαιρόταν με τους δικούς της ανθρώπους, είναι δυνατόν να έβαλε τέλος στη ζωή της.

Οι συγγενείς της επιμένουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και περιμένουν τις εκθέσεις των πραγματογνωμόνων και των τοξικολογικών εξετάσεων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share