Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πανικός σε Γυμνάσιο της χώρας: Μπούκαραν κουκουλοφόροι με ρόπαλα και σιδηρογροθιές εισέβαλαν στο σχολείο για να χτυπήσουν μαθητή!

24 Ιανουαρίου 2018 09:55
Πανικός σε Γυμνάσιο της χώρας: Μπούκαραν κουκουλοφόροι με ρόπαλα και σιδηρογροθιές εισέβαλαν στο σχολείο για να χτυπήσουν μαθητή!

Κουκουλοφόροι με ρόπαλα και σιδηρογροθιές εισέβαλαν σε Γυμνάσιο στο Μενίδι, αναζητώντας συγκεκριμένο μαθητή για να τον δείρουν, όπως βλέπετε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

«Μου είπαν "τον θέλουν, θα τον περιμένουν απ΄έξω. Εγώ τους είπα "να μην γίνει κάτι", αυτοί όμως δεν καταλάβαιναν και μπήκαν μέσα» περιγράφει μαθητής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Πέντε νεαροί φορώντας κουκούλες και έχοντας στα χέρια ρόπαλα και σιδηρογροθιές υπερπηδώντας την περίφραξη, "μπούκαραν" στο προαύλιο, με σκοπό τον ξυλοδαρμό μαθητή της Β΄ Γυμνασίου μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Γλέντι μέχρι τέλους στο Twitter! "Ένας είναι ο βασιλιάς της ατομικής ασυλίας"

Η μαρτυρία μαθητή του 4ου Γυμνασίου Αχαρνών σοκάρει: «Κρατάγανε ρόπαλα και σιδηρογροθιές. Πήγα τους μίλησα: "Τι θέλετε παιδιά;" και μου λένε: "Ψάχνουμε ένα παιδί, τον ξέρεις;" Τους λέω: "Ναι". Μίλησα αργότερα με το παιδί και μου είπε ότι είχε κάποιο θέμα μαζί τους"».

Ήταν στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν εισέβαλαν στο προαύλιο του σχολείου και στη συνέχεια σκαρφάλωσαν στον 1ο όροφο, όπου βρίσκονταν οι τάξεις.

«Ο ένας τα κατάφερε και ανέβηκε στον 1ο όροφο αλλά για καλή μας τύχη το Α4, εκείνη η τάξη δεν ήταν εκεί. Προλάβαμε με τους καθηγητές και κλειδώσαμε την πόρτα, ώστε να μην καταφέρουν να μπουν μέσα στις τάξεις» συνεχίζει ο μαθητής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη σε διαμέρισμα της Αθήνας: Πήρε φωτιά και οι γονείς έτρεξαν να σωθούν αφήνοντας να καεί το 14 μηνών βρέφος τους!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα της εισβολής στο σχολείο επικράτησε πανικός. Οι καθηγητές έκλεισαν τους μαθητές μέσα τις τάξεις και ο διευθυντής, αφού πρώτα αμπάρωσε την κεντρική είσοδο, στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία. Οι νεαροί κουκουλοφόροι, αφού δεν κατάφεραν να εισβάλουν στο εσωτερικό του σχολείου αποχώρησαν. Μετά από καταδίωξη των αστυνομικών συνελήφθησαν τέσσερις, ηλικίας από 15 έως 17 ετών, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε προέρχονταν από την περιοχή της Ανάκασας των Αγίων Αναργύρων και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία ανηλίκων.

Στο Μενίδι δρουν συμμορίες ανηλίκων, ενώ οι κάτοικοι αισθάνονται πλέον συγκάτοικοι με τον... τρόμο.

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share