Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εικόνες που κατέγραψαν οι δύο Έλληνες πιλότοι μετά την τρομοκρατική επίθεση στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ!

23 Ιανουαρίου 2018 13:35
Εικόνες που κατέγραψαν οι δύο Έλληνες πιλότοι μετά την τρομοκρατική επίθεση στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ!

Συγκλονιστικές φώτο-ντοκουμέντο μετά την τρομοκρατική επίθεση στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ, ανέβασε στο Facebook του ο ένας από τους δυο Έλληνες πιλότους, οι οποίοι σώθηκαν από θαύμα όταν Ταλιμπάν εισέβαλαν στο κτίριο και «γάζωσαν» τα πάντα, αφήνοντας πίσω τους 18 νεκρούς.

Για τον Μιχάλη Πουλικάκο ο λόγος, ο οποίος την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στον 4ο όροφο του Intercontinental.

Oι φωτογραφίες που δημοσίευσε, είναι από το εσωτερικό του ξενοδοχείου και όπως ο ίδιος περιγράφει στο status του, «μιλάνε» από μόνες τους, καθώς οι τρομοκράτες πυροβολούσαν αδιακρίτως μέσα στα δωμάτια, θέλοντας να σκοτώσουν όσους περισσότερους «ξένους» μπορούσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγγραφο - ντοκουμέντο: Δείτε για πρώτη φορά την ληξιαρχική πράξη θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη! Τι γράφει ως αιτίου θανάτου;

Να σημειώσουμε, ότι στις φωτογραφίες απεικονίζεται και ο άλλος Έλληνας πιλότος, ο Βασίλης Βασιλείου,ο οποίος κρύφτηκε κάτω από ένα στρώμα για να σωθεί όταν οι ένοπλοι μπούκαραν στο δωμάτιο του που βρισκόταν στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου, όπου δεν υπήρχε κανένας επιζών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συναγερμός" στο Facebook: Τι συμβαίνει εδώ και λίγα λεπτά στον λογαριασμό σας;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή αλλαγή στα ΜΜΜ: Το νέο δρομολόγιο που θα εξυπηρετήσει την μισή Αθήνα! Δεν φαντάζεστε ποιες περιοχές θα συνδέει

Πηγή: star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share