Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έπιασαν παραγωγό skunk και διακινητή ηρωίνης!

19 Ιανουαρίου 2018 20:48
Έπιασαν παραγωγό skunk και διακινητή ηρωίνης!

Οι αστυνομικοί, έφτασαν στην κατοικία ενός 31χρονου όπου βρήκαν χώρο στον οποίο είχε εγκαταστήσει εργαστήριο με ειδικό εξοπλισμό για την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης
Διπλό χτύπημα στην διακίνηση ναρκωτικών κατάφεραν οι άνδρες της Δίωξης στην Κέρκυρα, όπου εντόπισαν ένα αυτοσχέδιο εργαστήριο παραγωγής υδροπονικής κάνναβης και συνέλαβαν τον καλλιεργητή, ενώ έπιασαν και έναν διακινητή ηρωίνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Λιώσαμε! Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο του μωρού της!

Στο πλαίσιο επιχείρησης που οργάνωσαν οι αστυνομικοί, έφτασαν στην κατοικία ενός 31χρονου Έλληνα όπου έκαναν έρευνα και βρήκαν ένα χώρο στον οποίο είχε εγκαταστήσει εργαστήριο με ειδικό εξοπλισμό για την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης skunk, με λαμπτήρες, αεραντλία, σωλήνες εξαερισμού και άλλα εξαρτήματα.

Στον ίδιο χώρο, κατασχέθηκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 425 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ o 31χρονος που είχε πάνω του 2.000 ευρώ συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Πήρε θέση η Αστυνομία για τον θάνατο της 44χρονης! "Ο γιατρός και εραστής του θύματος δεν είναι..."
*** Νωρίτερα, είχε πέσει στα χέρια άλλου κλιμακίου της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 42χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε από τον εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή να έχει στην κατοχή του συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 18,2 γραμμαρίων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα του ως μέσα μεταφοράς των ουσιών.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share