Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τοκετός σοκ: Νεκρή γυναίκα «γέννησε» το άψυχο μωρό της 10 μέρες μετά τον θάνατό της

19 Ιανουαρίου 2018 12:45
Τοκετός σοκ: Νεκρή γυναίκα «γέννησε» το άψυχο μωρό της 10 μέρες μετά τον θάνατό της

Το άψυχο κορμάκι ενός μωρού «αποβλήθηκε» από τη σορό της νεκρής μητέρας του δέκα ολόκληρες μέρες μετά τον θάνατό της, αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της Daily Mail.


H 33χρονη Nomveliso Nomasonto Mdoyi, από ένα χωριό της Νότιας Αφρικής, εμφάνισε δύσπνοια πριν από περίπου δύο εβδομάδες ενώ έκανε κάποιες δουλειές στο σπίτι της. Λίγες μέρες αργότερα η έγκυος γυναίκα πέθανε από αδιευκρίνιστα αίτια αφήνοντας πίσω της πέντε ορφανά. Η σορός της άτυχης γυναίκας δόθηκε σε ένα γραφείο κηδειών, προκειμένου να προετοιμάσουν την κηδεία της, η οποία καθυστέρησε αρκετά μέχρι να φτάσουν όλοι οι συγγενείς από μακρινά χωριά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Μάθαμε το ύψος των 3 κριτών! Δεν φαντάζεστε πόσο είναι ο Κουτσόπουλος που φαίνεται σαν νάνος δίπλα στους άλλους δύο!

Ωστόσο, τη μέρα πριν από την κηδεία, 10 ολόκληρες μέρες μετά τον θάνατό της, το προσωπικό του γραφείου κηδειών βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα ανατριχιαστικό θέαμα. Το σώμα ενός νεκρού μωρού ειχε βγει από το σώμα της γυναίκας και κειτόταν ανάμεσα στα πόδια της. «Στα 20 χρονια που είμαι στον χώρο δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο» είπε ο διευθυντής του γραφείου κηδειών σε τοπική εφημερίδα.


Η χαλάρωση των μυών μετά τον θάνατο αλλά και η συγκέντρωση βακτηριδίων και αερίων μέσα στο σώμα της νεκρής μητέρας, μπορούν να προκαλέσουν την «αποβολή» του επίσης νεκρού εμβρύου, εξηγούν οι ειδικοί στην εφημερίδα. Ωστόσο αυτή η επιστημονική εξήγηση δεν παρηγορεί ιδιαίτερα τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας, που είναι σοκαρισμένοι.

«Είμαι εβδομήντα χρονών και δεν είχα ξανακούσει ποτέ να γεννάει πεθαμένη. Γιατί συνέβη αυτό στο παιδί μου; Ας μας πει κάποιος μορφωμένος άνθρωπος» δήλωσε στην εφημερίδα η 70χρονη μητέρα της της 33χρονης, που έχει συγκλονιστεί απο το συμβάν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Το μωρό τάφηκε τελικά μαζί με τη μητέρα του, στο ίδιο φέρετρο, παρά το γεγονός ότι πολλοί συγχωριανοί της νεκρής επέμεναν να καεί, ισχυριζόμενοι ότι η αφύσικη γέννησή του ήταν κάποιο είδος μαγείας.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share