Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Νεκρός γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

19 Ιανουαρίου 2018 12:10
Νεκρός γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο Γιάννης Λιούμπης έφυγε από τη ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου πάλεψε γενναία μέχρι τελευταία στιγμή αλλά δεν τα κατάφερε.

Όπως γράφτηκε στο facebook: «Υπηρέτησε για 35 χρόνια το παιδικό θέατρο στην Ελλάδα. Η τελευταία στέγη του το θέατρο Μπρόντγουαιη. Αξιόλογες παιδικές παραστάσεις του ήταν “Το πανηγύρι των ζώων” (2016), “Τα παραμύθια της γιαγιάς” (2017), “Ο παπουτσωμένος γάτος” το 2015 κ. α Βοήθησε και έχτισε πολλούς ηθοποιούς αλλά και σκηνοθέτες και τραγουδιστές. Από τις αρχές Ιανουαρίου όμως ολομόναχος πάλευε για τη ζωή του στην εντατική του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Master Chef: Μάθαμε το ύψος των 3 κριτών! Δεν φαντάζεστε πόσο είναι ο Κουτσόπουλος που φαίνεται σαν νάνος δίπλα στους άλλους δύο!

Αρχές του μήνα διαμαρτυρήθηκε για πόνους στο κάτω μέρος της κοιλιάς του. Εισήχθη στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε περιτονίτιδα την οποία δεν είχε αντιληφθεί με αποτέλεσμα η καθυστέρηση να επιφέρει σήψη σε πολλά ζωτικά όργανά του. Οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο για να τον σώσουν. Όμως όταν τον «άνοιξαν» διαπίστωσαν και καρκίνο του πυελού. Πάλεψε για τη ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον Ολυμπιακό: Φεύγει ο Σφαιρόπουλος (;) και αυτός είναι ο αντικατάστατης του έκπληξη!

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share