Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δολοφόνησαν άγρια τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο!

17 Ιανουαρίου 2018 19:34
Δολοφόνησαν άγρια τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο!

Ενεδρα θανάτου έστησαν στο Χαϊδάρι στον πρώην βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο.

Δύο άτομα με μοτοσυκλέτα προσέγγισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Στεφανάκος, στη λεωφόρο Αθηνών 302, στο Χαϊδάρι. Ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας πυροβόλησε εναντίον του 22 φορές, με καλάσνικοφ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Πέθανε 29χρονη ηθοποιός μετά από τροχαίο ατύχημα

Η αστυνομία αναζητά μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, κλεμμένη.

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί το περασμένο καλοκαίρι, εκμεταλλευόμενος τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Ο Βασίλης Στεφανάκος, οδηγούσε μια BMW η οποία ήταν θωρακισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και τον γάζωσαν, προφανώς γνωρίζοντας ότι το αυτοκίνητο είναι θωρακισμένο.
Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα κάνοντας χρήση των διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου, όντας καταδικασμένος για σωρεία εγκληματικών ενεργειών, ενώ το όνομά του είχε συνδεθεί με τη λεγόμενη «ελληνική μαφία» και είχε καταδικαστεί για λαθρεμπόριο, προστασία και άλλες εγκληματικές πράξεις.

Είχε κατηγορηθεί ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του αρχινονού Θέμη Καλαποθαράκου το 2000. Επίσης είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην ομάδα των απαγωγέων του Περικλή Παναγόπουλου.


Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share