Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτή είναι η σπείρα που λήστευε ηλικιωμένους στα Άνω Λιόσια (Photos)

17 Ιανουαρίου 2018 16:18
Αυτή είναι η σπείρα που λήστευε ηλικιωμένους στα Άνω Λιόσια (Photos)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των μελών της σπείρας, που πραγματοποιούσε ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων στα Άνω Λιόσια.

Η αστυνομία έπειτα από καταδίωξη προχώρησε στην σύλληψη 4 ατόμων, ηλικίας 18, 20 , 20 και 22 ετών, εις βάρος των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σύστασης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα από δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, της παράνομης οπλοφορίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και της απείθειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό: Πέθανε 29χρονη ηθοποιός μετά από τροχαίο ατύχημα!

Οι δράστες σύμφωνα με την αστυνομία, εντόπιζαν κυρίως σπίτια που έμεναν ηλικιωμένοι και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες παραβίαζαν την είσοδο και έπαιρναν χρηματικά ποσά, τιμαλφή και κοσμήματα. Δεν δίσταζαν μάλιστα να ασκήσουν και σωματική βία. Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει εξιχνιάσει 8 ληστείες, ενώ συνεχίζει τις έρευνες και για άλλες περιπτώσεις.

Πρόκειται για τους


1. ΤΣΑΚΙΡΗ Γεράσιμο του Κωνσταντίνου και της Δήμητρας, γεννηθέντα 20-5-1996 στην Αθήνα





2. ΤΣΑΚΙΡΗ Γεώργιο αγνώστου πατρός της Ειρήνης, γεννηθέντα στις 5-7-1998 στην Αθήνα





3. ΒΕΛΗ Ραφαήλ του Παναγιώτη και της Χρυσοβαλάντως, γεννηθέντα στις 23-12-1998 στην Αθήνα





4. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ Χρυσοβαλάντη αγνώστου πατρός και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 23-11-2000 στην Αθήνα




Η δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - βόμβα: Αυτή είναι η διάσημη 13η παίκτρια που είναι η μεγάλη έκπληξη στο παιχνίδι!

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2483217 Του Τμήματος Ασφάλειας Φυλής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share