Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας πέταξε το παιδί του από το μπαλκόνι για να το... σώσει!

16 Ιανουαρίου 2018 11:59
Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας πέταξε το παιδί του από το μπαλκόνι για να το... σώσει!

Ήρωας χαρακτηρίστηκε ένας πυροσβέστης μετά την δημοσίευση του βίντεο, που τον δείχνει να πιάνει ένα μικρό παιδί, το οποίο πέταξε ο πατέρας του από το μπαλκόνι για να το σώσει από το φλεγόμενο διαμέρισμα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος μάγκας: Ο 37χρονος Κρητικός - ιδιοφυΐα που έλυσε άλυτο επί 60 χρόνια μαθηματικό γρίφo! (photos+video)

Το Τμήμα Πυροσβεστικής της επαρχίας DeKalb στις ΗΠΑ ανέβασε το βίντεο στο Facebook, στο οποίο δείχνει τις σοκαριστικές στιγμές που αυτός πατέρας ψάχνει τρόπους για να σώσει το παιδί του.Ο πυροσβέστης Scott Stroup πιάνει το κορίτσι και στη συνέχεια το μεταφέρει μακριά πριν καταρρεύσει στα γόνατά του.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα Avondale Forest Apartments και περίπου 80 άτομα βρέθηκαν χωρίς σπίτι. Τα συνεργεία διάσωσης απομάκρυναν 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων οκτώ παιδιών, με αναπνευστικά προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολλόγι: Δύο οι δολοφόνοι της 44χρονης Ειρήνης; Νέα ανατροπή στην υπόθεση!

«Πιάσαμε τα μωρά, όπως κάνουμε στο αμερικανικό ποδόσφαιρο με την μπάλα, κυριολεκτικά», δήλωσε ο επικεφαλής Eric Jackson. "Υπήρχαν ενήλικες που ήταν στο μπαλκόνι και έριχναν τα μωρά τους ακριβώς στην αγκαλιά μας. Είχαμε δύο πυροσβέστες να πιάνουν τα μωρά, ήταν απλά κάτι απίστευτο".

Η πυροσβέστης Jackie Peckrul, η οποία διέσωσε ένα μωρό δήλωσε "Αυτό ήταν το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν... «Θεέ μου, επίτρεψε μου να πιάσω αυτό το μωρό».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share