Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Θοδωρή Μιχόπουλο

15 Ιανουαρίου 2018 11:05
Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Θοδωρή Μιχόπουλο

Σήμερα στις 4 το απόγευμα, από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών θα κηδευτεί ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος, που έφυγε χθες τα ξημερώματα από τη ζωή.

Παράκληση της οικογένειάς του, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στη Διεθνή Αμνηστία (ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ - GR2601101510000015148030784 - ONOMA ΔIKAIOYXOY «ΔIEΘNHΣ AMNHΣTIA EΛΛHNIKO TMHMA»).

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος είχε εργαστεί σε τηλεοπτικά και έντυπα μέσα. Ηταν στενός συνεργάτης του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ενώ διετέλεσε μέχρι πρόσφατα και υπεύθυνος Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Blue Monday: Γιατί η σημερινή ημέρα είναι η πιο καταθλιπτική του χρόνου;

Εμπειρος δημοσιογράφος, εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ, υπηρετώντας τη δημοσιογραφία κι από θέσεις ευθύνης σε διάφορα μέσα ενημέρωσης. Με αξιόλογη κοινωνική δράση και πολιτική παρουσία ο Θοδωρής Μιχόπουλος είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ ήταν και στενός συνεργατής του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Είχε ενεργό συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνδιαμορφώνοντας την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος.

Σε ανακοίνωσή του το μέγαρο Μαξίμου αναφέρει:

«Πέθανε τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο στο "φως"! Δείτε τι έκανε η 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητο!

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος».

«Πενθούμε σήμερα, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του, τον ξαφνικό θάνατο του Θοδωρή Μιχόπουλου» έγραψε ο πρωθυπουργός για τον στενό του συνεργάτη και συμπλήρωσε: «Πάνω στο χώμα το δικό σου σχεδιάζουμε τους κήπους και τις πολιτείες μας, σύντροφε Θοδωρή. Καλό σου ταξίδι».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share