Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δολοφόνος Δώρας Ζέμπερη: «Γνωστός δικηγόρος και πρώην βουλευτής ο ηθικός αυτουργός»

10 Ιανουαρίου 2018 22:16
Δολοφόνος Δώρας Ζέμπερη: «Γνωστός δικηγόρος και πρώην βουλευτής ο ηθικός αυτουργός»

Με νέο υπόμνημα του στον ανακριτή ο δολοφόνος αναφέρει το όνομα γνωστού μεγαλοδικηγόρου ως ηθικού αυτουργού - Οι Αρχές ερευνούν αν οι ισχυρισμοί του είναι αληθινοί
Νέα τροπή παίρνει η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β’ Νεκροταφείο, στις 18 Οκτωβρίου 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 20 πιο περίεργα πράγματα που "ανάβουν" τους άντρες πάνω στις γυναίκες! Με το 8ο δεν πρόκειται να αντισταθείτε ποτέ!

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δολοφόνος που σκότωσε με 14 μαχαιριές τη Δώρα Ζέμπερη, έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή. Στο έγγραφο αυτό κατονομάζει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού, το «αφεντικό» όπως τον χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν γνωστό μεγαλοδικηγόρο της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής.

Οι Αρχές πλέον θα διερευνήσουν κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του δολοφόνου.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, χειρόγραφο σχεδιάγραμμα, του σημείου όπου στις 18 Οκτωβρίου, δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές, η Δώρα Ζέμπερη, έδωσε στις αρχές ο δολοφονός της.

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Σοροπίδης, στις 15 Δεκεμβρίου έγραψε ένα 38σελιδο υπόμνημα στον ανακριτή. Μία εβδομάδα αργότερα, ο 18ος ανακριτής τον κάλεσε στο γραφείο του για συμπληρωματική απολογία, κατά την οποία ο Σοροπίδης υποστήριξε ότι δύο άνδρες του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό, λόγω της θέσης που είχε στην Εφορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Θα χιονίσει μέχρι και στα πεδινά!

Μάλιστα, παρέδωσε και χειρόγραφο σχεδιάγραμμα του νεκροταφείου, το οποίο δημοσιεύσε η εφημερίδα «Εθνος».

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share