Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φωτογραφίες από τα drones των τζιχαντιστών!

10 Ιανουαρίου 2018 19:52
Φωτογραφίες από τα drones των τζιχαντιστών!

Στη φωτογραφία διακρίνονται τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη, αυτοσχέδιας κατασκευής, που είναι φτιαγμένα από κόντρα πλακέ, με τα οποία οι τρομοκράτες επιχείρησαν να πλήξουν τις βάσεις Χμεϊμίμ και Ταρτούς
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, με τα οποία επιχείρησαν οι τρομοκράτες επιτεθούν στις στρατιωτικές βάσεις Χμεϊμίμ και Ταρτούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Νέο παρολίγον οικογενεικό έγκλημα σοκάρει το Πανελλήνιο: Πήγε να σκοτώσει την σύζυγό του αλλά..

Στην φωτογραφία διακρίνονται τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη, αυτοσχέδιας κατασκευής, που είναι φτιαγμένα από κόντρα πλακέ. Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη έχουν κολλητική ταινία πράσινου χρώματος, με την οποία καλύπτονται κάποια καλώδια. Πίσω από αυτά διακρίνονται τα συντρίμμια τριών ακόμη μη επανδρωμένων αεροσκαφών τα οποία καταρρίφθηκαν και καταστράφηκαν κατά την πρόσκρουση τους στο έδαφος.

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες επιχείρησαν να επιτεθούν με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη στις 6 Ιανουαρίου στη ρωσική αεροπορική βάση Χμεϊμίμ και στη βάση ανεφοδιασμού στην πόλη Ταρτούς. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 13 τέτοια αεροσκάφη, εκ των οποίων τα 10 κατευθύνονταν προς τη βάση Χμεϊμίμ και τα τρία στη βάση Ταρτούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Νεκρός στο κελί του στον Κορυδαλλό βρέθηκε ο δολοφόνος εγκλήματος που "πάγωσε" το Πανελλήνιο πριν λίγους μήνες!

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη απογειώθηκαν από το νοτιοδυτικό τμήμα της ζώνης αποκλιμάκωσης «Ιντλίμπ» και συγκεκριμένα από την κατοικημένη περιοχή Μουαζάρα, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share