Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Έκλεψε άρμα μάχης και εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ για... ένα μπουκάλι κρασί!

10 Ιανουαρίου 2018 18:55
Έκλεψε άρμα μάχης και εισέβαλε σε σούπερ μάρκετ για... ένα μπουκάλι κρασί!

Το πάθος για αλκοόλ ενός Ρώσου τον οδήγησε στα άκρα
Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος προκειμένου να ικανοποιήσει τη δίψα του για αλκοόλ; Αν αναζητήσουμε την απάντηση στη Ρωσία, θα διαπιστώσουμε ότι... δεν υπάρχουν όρια. Ένας Ρώσος έκλεψε άρμα μάχης, με το οποίο εισέβαλε σε ένα σούπερ μάρκετ, προκειμένου να αγοράσει... ένα μπουκάλι κρασί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους: Από σήμερα μπορείτε να βγάλετε ηλεκτρονική κάρτα για τα ΜΜΜ μέσω ίντερνετ! Δείτε πως

Το όλο σκηνικό διαδραματίστηκε στην περιοχή της Κριμαίας. Ο Ρώσος έκλεψε το άρμα μάχης από στρατιωτική βάση και αφού πέρασε πάνω από ένα αυτοκίνητο μάρκας Daewoo, «μπούκαρε» στην τζαμαρία του σούπερ μάρκετ για να... κάνει τα ψώνια του.

Σύμφωνα με μία διάσταση που έδωσαν Ρώσοι σχολιαστές, ο εν λόγω κύριος ήθελε να πάρει ένα κρασί ως ενθύμιο από την Κριμαία, η οποία προσαρτήθηκε στη ρωσική επικράτεια το 2014.

Μόλις γκρέμισε την τζαμαρία, ο Ρώσος σκαρφάλωσε πάνω στο άρμα, μπήκε στο κατάστημα, πήρε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και βγήκε σαν... κύριος έξω, όπου, όμως, τον περίμενε η αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρόμος στην περιοχή που θα γυριστεί το Survivor 2, δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα!

Όπως προέκυψε από την ανάκριση, ο συγκεκριμένος άνθρωπος αντιμετώπιζε έντονο πρόβλημα αλκοολισμού, με συνέπεια να χάσει το μέτρο και να υποπέσει σε σωρεία αδικημάτων.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share