Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νεαροί έκλεβαν μπαταρίες και ηχοσυστήματα από οχήματα!

9 Ιανουαρίου 2018 22:52
Νεαροί έκλεβαν μπαταρίες και ηχοσυστήματα από οχήματα!

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών
Το θράσος δυο νεαρών Ελλήνων που αναζητούσαν παράνομο κέρδος, έφτασε στο σημείο να τρυπώσουν στην αυλή του σπιτιού ενός 52χρονου στους Σοφάδες όπου ήταν παρκαρισμένο το Ι.Χ. φορτηγό του, για να ξηλώσουν το ηχοσύστημα και να κλέψουν ένα ακόμη που βρήκαν εκεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η μητέρα μου ήταν...": Σοκάρει ο μεγάλος γιος της 44χρονης στην τραγωδία του Μεσολογγίου!

Η κλοπή έγινε μέρα- μεσημέρι της Δευτέρας και το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι δράστες ηλικίας 20 και 27 χρόνων αποπειράθηκαν να αρπάξουν και τη μπαταρία από το Ι.Χ. αυτοκίνητο μιας 70χρονης, αλλά τους πήρε είδηση και τράπηκαν σε φυγή, για να συλληφθούν λίγο αργότερα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας.

*** Προσπάθησε να διαρρήξει με κατσαβίδι μια εκκλησία στην Λευκάδα για να αδειάσει παγκάρι, αλλά συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 27χρονος Έλληνας. Στην κατοχή του βρέθηκε το κατσαβίδι που κατασχέθηκε και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.
*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας 33χρονος Έλληνας που τρύπωσε πρωί- πρωί στην αυλή του σπιτιού μιας 60χρονης για να κλέψουν διάφορα αντικείμενα. Μαζί του ήταν ένας άγνωστος συνεργός του που διέφυγε και αναζητείται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιωάννα Τούνη: Απάντηση "φωτιά" για τις γυμνές φωτογραφίες! "Δεν πιστεύω ότι κάποιος πρώην μου θα..."

*** Ένα σπίτι στην Κω αποπειράθηκε να παραβιάσει μέρα- μεσημέρι ένας 31χρονος Έλληνας, αλλά δεν τα κατάφερε, εγκατέλειψε την προσπάθειά του και συνελήφθη το ίδιο απόγευμα από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

*** Στη μέση ενός δρόμου στη Ρόδο «βούτηξε» το πορτοφόλι μιας 19χρονης που είχε μέσα χρήματα και προσωπικά έγγραφα ένας 25χρονος Μαυριτανός μετανάστης, αλλά συνελήφθη το απόγευμα της ιδίας ημέρας από αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share