Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ: Κόμπρα σκότωσε εννιάχρονη ενώ κοιμόταν! (photo)

4 Ιανουαρίου 2018 15:01
Σοκ: Κόμπρα σκότωσε εννιάχρονη ενώ κοιμόταν! (photo)

Την άψυχη σορό του κοριτσιού βρήκε η γιαγιά του, όταν μπήκε στο δωμάτιο να την ξυπνήσει για το σχολείο
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα εννιάχρονο κορίτσι, το οποίο δέχτηκε το θανατηφόρο δάγκωμα μιας κόμπρας ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι του δωματίου της, στην πόλη Σουράτ Τανί της Ταϊλάνδης.


Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η Prapawee Prawat έπεσε να κοιμηθεί το βράδι της περασμένης Τρίτης σε ένα στρώμα που ήταν τοποθετημένο στο τσιμεντένιο πάτωμα του δωματίου της. Μετά από περίπου εννέα ώρες, η γιαγιά της (με την οποία μένει η μικρούλα από τότε που χώρισαν οι γονείς της) μπήκε στο δωμάτιο του κοριτσιού για να την ξυπνήσει για το σχολείο.

Δείτε επίσης: Βαλαβάνη - Βασάλος οι νέοι μαϊντανοί; Η φωτογράφιση με το τούρλωμα και το ξεπούλημα για την δημοσιότητα!

Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες να ξυπνήσει την εγγονή της, η φοβισμένη γιαγιά της εννιάχρονης κάλεσε τους γείτονες, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατο του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της ηλικιωμένης γυναίκας, η μικρούλα ήταν καλυμμένη με μια κουβέρτα και μονάχα το δεξί της χέρι βρισκόταν έξω από τα σκεπάσματα. Σε αυτό διακρινόταν ξεκάθαρα το δάγκωμα ενός φιδιού και μετά από λίγη ώρα οι γείτονες ανακάλυψαν στο δωμάτιο μια τεράστια κόμπρα μήκους δύο μέτρων να κρύβεται πίσω από κάποια έπιπλα.

Συντετριμμένη, η γιαγιά της μικρούλας δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς μπήκε το ερπετό μέσα στο σπίτι της, αφού ποτέ άλλοτε δεν είχαν πρόβλημα με φίδια στην περιοχή. «Ήταν τόσο μικρή και αθώα, έπρεπε να ήμουν εγώ στη θέση της», δήλωσε η τραγική γιαγιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα! Μόλις κυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ για το Survivor 2 και είναι υπερπαραγωγή!

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share