Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το δράμα μιας 16χρονης που συγκλονίζει το πανελλήνιο: Την εξέδιδαν από 4 χρονών και τη βίαζαν για 12 χρόνια!

31 Δεκεμβρίου 2017 09:40
Το δράμα μιας 16χρονης που συγκλονίζει το πανελλήνιο: Την εξέδιδαν από 4 χρονών και τη βίαζαν για 12 χρόνια!

Την απόλυτη φρίκη ζει εδώ και χρόνια μία 16χρονη , την οποία αρχικά εξέδιδε η οικογένειά της ενώ στη συνέχεια ένας άνδρας από το Πακιστάν, τη φυλάκισε στο σπίτι του, αφήνοντάς την έγκυο.

Ο 34χρονος συνέχισε να ενοχλεί το κορίτσι ακόμα και όταν εκείνο φιλοξενήθηκε σε σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού», μέχρι νασυλληφθεί, ύστερα από παρέμβαση του Κώστα Γιαννόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Φαίη Σκορδά κάνει ιππασία με τους γιους της λίγο πριν φύγει το 2017! (Photos)

Σύμφωνα με το ant1news.gr, σε ηλικία τεσσάρων ετών οι γονείς της την έσπρωξαν στην επαιτεία, ενώ μόλις μεγάλωσε λίγο ξεκίνησαν να την εκδίδουν.


Τότε βρέθηκε ένας άνδρας που την πήρε στο σπίτι του.

Πρόκειται για έναν 34χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος μάλιστα το 2016 την άφησε έγκυο. Η αλήθεια ξεκίνησε να αποκαλύπτεται όταν μωρό και ανήλικη μητέρα χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα. Το μωρό μεταφέρθηκε στο κέντρο βρεφών μητέρα, ενώ η 15χρονη τότε βρήκε καταφύγιο στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα τραγωδία που συγκλονίζει παραμονή της Πρωτοχρονιάς: Τροχαίο με τουλάχιστον 10 νεκρούς... ανάμεσα τους και ένα βρέφος (Photos)

Ύστερα από την προσωπική παρέμβαση του Προέδρου του Οργανισμού, Κώστα Γιαννόπουλου κινήθηκαν οι διαδικασίες, ο αρμόδιος δικαστικός λειτουργός εξέδωσε ένταλμα και ο 34χρονος συνελήφθη.

Πηγή: ant1news.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share