Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νέα τραγωδία που συγκλονίζει παραμονή της Πρωτοχρονιάς: Τροχαίο με τουλάχιστον 10 νεκρούς... ανάμεσα τους και ένα βρέφος (Photos)

31 Δεκεμβρίου 2017 09:03
Νέα τραγωδία που συγκλονίζει παραμονή της Πρωτοχρονιάς: Τροχαίο με τουλάχιστον 10 νεκρούς... ανάμεσα τους και ένα βρέφος (Photos)

Δύο αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα συγκρούστηκαν και ανεφλέγησαν

Οι δύο τραυματίες είναι 8 και 18 ετών

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν δύο αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα συγκρούστηκαν και ανεφλέγησανστον αυτοκινητόδρομο που συνδέει το Ακαπούλκο και την παραθαλάσσια πόλη Ζιουατανέχο στην Πολιτεία Γκερέρο του Μεξικού.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με το κέντρο επικοινωνίας της Πολιτικής Προστασίας, δεν είναι ακόμη γνωστό εάν συγκαταλέγονταν ξένοι στα θύματα σε αυτή την πολύ δημοφιλή για τους τουρίστες περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Φαίη Σκορδά κάνει ιππασία με τους γιους της λίγο πριν φύγει το 2017! (Photos)

Η γραμματεία Πολιτικής Προστασίας της Πολιτείας Γκερέρο διευκρίνισε ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι ένα βρέφος ενός έτους, ένα νήπιο τεσσάρων και ότι οι ηλικίες των υπολοίπων θυμάτων ήταν από 26 ως 76 ετών. Οι δύο τραυματίες είναι 8 και 18 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυρός σεισμός «ξύπνησε» ολόκληρη την Αττική!

Στον αυτοκινητόδρομο κατά μήκος των μεξικανικών ακτών στον Ειρηνικό Ωκεανό έχει συνήθως πολλή κίνηση στα τέλη της χρονιάς, όταν συρρέουν τουρίστες για να παραθερίσουν στην περιοχή.

Την περασμένη εβδομάδα δώδεκα άνθρωποι, ανάμεσά τους πολίτες των ΗΠΑ, της Βραζιλίας, του Καναδά και της Σουηδίας, σκοτώθηκαν όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε ενεπλάκη σε σύγκρουση και ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο της χερσονήσου Γιουκατάν, στην Πολιτεία Κιντάνα Ρου, όπου βρίσκονται πολλοί δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί.

Πηγή: altsantiri.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share