Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Αχαΐα: «Συγνώμη» από τους δικούς της ζητούσε η 18χρονη που αυτοκτόνησε!

29 Δεκεμβρίου 2017 14:20
Συγκλονίζει η τραγωδία στην Αχαΐα: «Συγνώμη» από τους δικούς της ζητούσε η 18χρονη που αυτοκτόνησε!

Ο χωρισμός των γονιών της, αλλά και η πρόσφατη ερωτική απογοήτευση που την πικρή της γεύση ένιωσε η αθώα καρδιά της, ήταν οι λόγοι που σύμφωνα με τους φίλους της, οδήγησαν την 18χρονη Μαρία να οπλίσει το χέρι της με την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα της και να πυροβοληθεί στο στήθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Χριστούγεννα του Γιώργου Αγγελόπουλου με πρόσωπο - έκπληξη! Η φωτογραφία - φωτιά και το μήνυμα όλο νόημα!

Το νήμα της ζωής της ανήλικης κοπέλας κόπηκε με αυτό τον τρόπο μέσα στο δωμάτιό της, την ώρα που στο υπόλοιπο σπίτι βρίσκονταν τα μικρότερα αδέρφια της, ο παππούς της και η γιαγιά της, οι οποίοι άκουσαν τον πυροβολισμό, χωρίς όμως να έχουν σκεφτεί πριν, ότι η Μαρία τους θα έδινε τέλος στη ζωή της.



Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η ανήλικη κοπέλα δεν πέθανε αμέσως, αλλά εξέπνευσε λίγο πριν το ασθενοφόρο φθάσει στο νοσοκομείο.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του μέλους του ΕΚΑΒ που βρισκόταν δίπλα της κατά τη μεταφορά της από το σπίτι στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο.

Όπως έλεγε αργότερα ο ΕΚΑΒίτης η 18χρονη Μαρία για όσο διάστημα ήταν στη ζωή, αν και είχε αυτοπυροβοληθεί, ζητούσε συγνώμη από τους δικούς της ανθρώπους για την πράξη της.

Τα τραύματα που έφερε όμως, ήταν σοβαρά και εξέπνευσε πριν την είσοδο της στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.




Λόγω προσωπικών προβλημάτων


Από τα στοιχεία της μέχρι τώρα έρευνας προκύπτει ότι προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 18χρονη το τελευταίο διάστημα, όπλισαν το χέρι της. Λόγω του ευαίσθητου της ηλικίας «κλείστηκε» στον εαυτό της και «βυθίστηκε» σε σκοτεινές σκέψεις. Το βράδυ λοιπόν της Πέμπτης και ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο της, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος.

Η ανήλικη διέμενε μαζί με τον πατέρα της, τα μικρότερα αδέλφια της και τους παππούδες στο σπίτι σημειώθηκε χθες η τραγωδία, αφού η μητέρα της ζει στο Αίγιο μετά το χωρισμό από τον πατέρα της Μαρίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη: Δεν φαντάζεστε τι έκαναν τα μέλη της σπείρας λίγα λεπτά μετά την σύλληψη της!

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της, αναμένεται να αποκαλύψει η νεκροψία -νεκροτομή που θα γίνει στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια».

Tην προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας και η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share