Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κανονικά η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας μετά τον χιονιά!

23 Δεκεμβρίου 2017 11:23
Κανονικά η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας μετά τον χιονιά!

Ανοιχτή είναι από το πρωί η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας που είχε χτες το σοβαρό πρόβλημα από την χιονόπτωση στο Μαρτίνο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής ανασύρθηκαν οι νταλίκες που είχαν «διπλώσει» και με αργούς ρυθμούς αποκαταστάθηκε η ροή των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Λαμίας, ενώ επετράπη και η κυκλοφορία των φορτηγών, που είχε απαγορευτεί από τα διόδια Αφιδνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στημένος ο τελικός του My Style Rocks! Η γκάφα και η φωτογραφία που πρόδωσε το "μυστικό"!

Στην Αττική, η διακοπή κυκλοφορίας ισχύει ακόμα στην περιφερειακή Πεντέλης και στον Διόνυσο, ενώ στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ειδικότερα, λόγω χιονόπτωσης, διακόπηκε η κυκλοφορία στην Πεντέλη, από το ύψος του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου μέχρι τη λεωφόρο Διονύσου. Αργά το απόγευμα της Παρασκευής διεκόπη η κυκλοφορία και στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος του γηπέδου Διονύσου, έως την εκκλησία του Αγίου Πέτρου.

Υπενθυμίζεται ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν πολλές περιοχές της χώρας και η σφοδρή χιονόπτωση έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο ειδικά στα ορεινά της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με πτήση στην Αθήνα: Αεροπλάνο πήγε να προσγειωθεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και...

Εκατοντάδες οδηγοί εγκλωβίστηκαν χθες μέσα στα χιόνια στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στην περιοχή του Μαρτίνου, ιδιαίτερα εκείνοι που κινούνταν από Αθήνα προς Λαμία, πριν προλάβει η αστυνομία να κλείσει την εθνική οδό και να διακόψει την κυκλοφορία έτσι ώστε να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις οι οδηγοί και οι επιβάτες των οχημάτων συμπλήρωσαν πάνω από 5 ώρες ταλαιπωρίας εγκλωβισμένοι στα χιόνια..

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share