Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι απέγινε η άνεργη μάνα που γέννησε οκτάδυμα και στράφηκε στο πορνό;

21 Δεκεμβρίου 2017 17:29
Τι απέγινε η άνεργη μάνα που γέννησε οκτάδυμα και στράφηκε στο πορνό;

Πώς η 42χρονη κατάφερε να ξεφύγει από την κόλαση των ναρκωτικών και του αλκοόλ χάρη στην παρέμβαση ενός αγνώστου και να αλλάξει τη ζωή της ίδιας και των 14 παιδιών της
Πριν από οκτώ χρόνια, η Nadya Suleman, μια άνεργη ανύπαντρη μητέρα που είχε ήδη αποκτήσει έξι παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση αποφάσισε να μείνει ακόμα μια φορά έγκυος, ξανά με την ίδια μέθοδο.

Όπως φαίνεται η έβδομη φορά ήταν και η... τυχερή, αφού η γυναίκα έμεινε έγκυος με οκτάδυμα. Η εγκυμοσύνη της ολοκληρώθηκε με πρωτοφανή επιτυχία, αφού για πρώτη φορά σε οκταπλή κύηση, και τα οχτώ μωράκια επέζησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου! Φουρτούνες για 3 ζώδια! (videos)

Ωστόσο μόλις ιστορία της Suleman έγινε γνωστή στο ευρύ κοίνο μέσα από τα διεθνή ΜΜΕ, η γυναίκα βρήκε ελάχιστους υποστηρικτές στο όνειρό της να αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Η εμφανής αδυναμία της να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της καθιστούσε την απόφασή της να μείνει ξανά έγκυος και να κρατήσει τα οκτάδυμα «τελείως ανεύθυνη» και «παρανοϊκή», σύμφωνα με μεγάλη μερίδα του κοινού.
Τα χρόνια που ακολούθησαν «δίδαξαν» στην Octomom (το παρατσούκλι με το οποίο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό) ένα σκληρό μάθημα. Μην μπορώντας να συντηρήσει τα παιδιά της και επηρεασμένη από την ξαφνική φήμη που είχε αποκτήσει, η Suleman έκανε πράγματα που δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έκανε, όπως να γυρίσει πορνό και να εργαστεί για αρκετό καιρό σε στριπτιζάδικο.

Όπως η ίδια υποστηρίζει, οι λανθασμένες επιλογές της τη περασμένη δεκαετία την βύθιζαν όλο και πιο βαθιά στην απελπισία, κάνοντας τη να σκέφτεται ακόμα και την αυτοκτονία. Το μόνο που την κράτησε στη ζωή, όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ήταν η αγάπη της για τα 14 παιδιά της αλλά και η παρέμβαση ενός άγνωστου που της έσωσε τη ζωή όταν κυριολεκτικά είχε «πιάσει πάτο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους το παραδέχτηκε! Η πιο γνωστή εγκυμοσύνη της εποχής είναι γεγονός!

Μιλώντας στην DailyMail, η 42χρονη σήμερα Natalie (άλλαξε πρόσφατα το όνομά της για να αφήσει πίσω το παρελθόν της) εξηγεί πως η media persona της Octomom και η καριέρα της στην ερωτική βιομηχανία παραλίγο να καταστρέψουν την ίδια και την οικογένειά της.

«Κάθε μέρα ξυπνούσα και ένιωθα μέσα μου βαθιά απελπισία και εξευτελισμό. Δεν ήθελα να ζήσω. Ένιωθα λιγότερο από άνθρωπος παριστάνοντας έναν χαρακτήρα που δεν ήμουν προκειμένου να επιβιώσω και να συντηρήσω την οικογένειά μου. Αυτό που με αηδίαζε πιο πολύ ήταν ότι δεν ήθελα να με θυμούνται έτσι τα παιδιά μου. Αναγκαζόμουν να κάνω πράγματα που δεν ήθελα, επειδή η ιδέα ότι δεν θα μπορούσα να τους δώσω τη ζωή που τους αξίζει με τρομοκρατούσε. Όταν εγκατέλειψα αυτήν την persona και έγινα ξανά ο εαυτός μου, απέκτησα τη γαλήνη που είχα χάσει και την ισορροπια που μου έλειπε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως αποκαλύπτει η 42χρονη, προκειμένου να αντέξει τη ζωή ως πορνοστάρ και στρίπερ, κατέφυγε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ένας συνδυασμός που θα μπορούσε εύκολα να τη σκοτώσει.



Μια μέρα, όταν είχε τελειώσει το νούμερό της στο στριπ κλαμπ όπου εργαζόταν, την πλησίασε ένας ξένος και την άρπαξε από το χέρι. Την κοίταξε βαθιά στα μάτια και της είπε με απαλή αλλά αποφασιστική φωνή: «Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό». Εκείνη τον κοίταξε άφωνη, προτού εκείνος επαναλάβει τη φράση του, κάνει μεταβολή και εξαφανιστεί για πάντα από τη ζωή της. Αμέσως ξέσπασε σε κλάματα και συνειδητοποίησε πόσο χαμηλά είχε πέσει και πόσο κακό έκανε στον εαυτό της και τους γύρω της.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου! Φουρτούνες για 3 ζώδια! (videos)
Σύμφωνα με την Natalie, η παρέμβαση αυτού του άνδρα το 2013 την έκανε να δει με άλλο μάτι τη ζωή, να κόψει τα ναρκωτικά και να αναζητήσει εργασία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα τελευταία χρόνια, μετά από αρκετές οικονομικές περιπέτειες και ένα δικαστήριο για απάτη που αφορούσε τη λήψη επιδομάτων που δεν δικαιούνταν (κατά το οποίο αθωώθηκε) η Suleman ζει με τα παιδιά της σε μια μικρή πόλη της Καλιφόρνια. Πλέον ργάζεται ως σύμβουλος σε κέντρο απεξάρτησης ναρκωτικών και συμπληρώνει το εισόδημά της με επιδόματα του κράτους. Αν και τα οικονομικά της μέσα παραμένουν περιορισμένα, φαίνεται να έχει βρει την ευτυχία και περιγράφει πλέον τη ζωή της ως απόλυτα φυσιολογική.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share