Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 24/01/2013 by F’Ariel

24 Ιανουαρίου 2013
Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 24/01/2013 by F’Ariel

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Ρόδος είναι ένα φοβερό και πολύ μαγικό νησί! Όποιος έχει πάει, να ζήσει έστω για λίγο, για διάφορους λόγους, έχει ξανά γυρίσει και ίσως τώρα που μιλάμε να είναι και μόνιμος κάτοικος του νησιού! Αν δε συμβαίνει αυτό, τότε η επιστροφή ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι σίγουρη, αφού δε μπορεί κανείς να αντισταθεί.. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα! Δεν είναι τυχαία η ατάκα αυτή, αφού το νησί αυτό είναι άκρως ερωτικό και με ένα τρόπο μυστήριο και αρκετά ύπουλο θα έλεγα, σε παρασέρνει, σε απελευθερώνει και σε οδηγεί σε μονοπάτια άκρως περίεργα! Το λατρεύω το μέρος αυτό και τους ανθρώπους που ζουν εκεί, το σήμερα και το χθες εξακολουθούν να υπάρχουν και οι αντιθέσεις είναι τόσο έντονες και τόσο διαφορετικές, από όλα τα άλλα μέρη του κόσμου.. Ναι έχω ζήσει σε αυτόν τον παράδεισο, έκανα το λάθος και έφυγα, όμως αυτό που άφησα πίσω είναι ακόμα εκεί και με περιμένει... Το Κάστρο στη Παλιά Πόλη, το Απέραντο Γαλάζιο και ο Χρυσαφένιος Ήλιος της..!!


Κριός
Πρέπει να πήρατε το μάθημά σας τις ημέρες αυτές και καιρός είναι να βάλετε λίγη γλύκα στη ζωή σας, να φανεί κιόλας και να αγαπήσετε ξανά με τον κόσμο τριγύρω! Το ξέρουμε ότι είστε μοναχικοί τύποι, όμως για να πετύχει η συνταγή, πρέπει να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά και να είστε και αληθινοί στη συμπεριφορά σας! Άγχος και πολύ τρέξιμο, ίσως να τα καταφέρετε, ίσως και όχι, στο χέρι σας είναι! Ζητήστε βοήθεια..!!

Ταύρος
Ταυράκια κάτι θα συμβεί σήμερα που θα σας χαλάσει το κέφι εντελώς! Τι είναι αυτό? Η νεκροψία θα δείξει! Πάντως ανεξάρτητα από το κουλό, εσείς βρείτε τον τρόπο να τη σκαπουλάρετε και να σώσετε τη κατάσταση στο παρά τσακ. Θα τα καταφέρετε, να είστε σίγουροι για αυτό! Έντονη ημέρα, τσίτα τα γκάζια και πολύ βαβούρα. Θα εκνευριστείτε στα σίγουρα, όμως στο τέλος της ημέρας, θα φύγει ένα τεράστιο βάρος από επάνω σας. Μπόρα είναι θα περάσει..!!

Δίδυμος
Το ζόρι που έχετε φάει με τα λεφτά, θα σας κάνει να πάρετε επιτέλους εκείνες τις αποφάσεις που λέγαμε. Οι αλλαγές θα έρθουν θέλετε, δε θέλετε και το καλό είναι ότι σύντομα θα πετύχετε τους στόχους σας και θα τη πάρετε την ανάσα! Διώξτε κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό σας και κοιτάξτε τριγύρω σας, που όλα είναι σα βομβαρδισμένο τοπίο. Φτιάξτε τις σχέσεις σας με τον κόσμο. Το ερωτικό στοιχείο θα είναι αρκετά έντονο για εσάς. Και ένα σεξάκι δε θα ήταν άσχημη ιδέα!

Καρκίνος
Το ξέρουμε είστε κάπως ανυπόμονοι και άλλες ενέργειες δεν έχετε να κάνετε, από το να περιμένετε στο ακουστικό σας. Λίγη υπομονή ακόμα και όλα θα γίνουν. Οι επαγγελματικές επιτυχίες είναι σίγουρες, βέβαια μπορεί να μη σας φέρουν το χρήμα που θέλετε, αλλά σίγουρα θα σας ανοίξουν νέες πόρτες και παράθυρα. Καλή ημέρα για να κάνετε ένα πλάνο, να βάλετε προτεραιότητες και γενικά να αποφασίσετε πώς θέλετε να ξεκινήσει ο νέος μήνας! Νέα γνωριμία έρχεται!

Λέων
Είστε λιγάκι μέσα στο μάτι του κυκλώνα και γενικά ότι προγραμματίζετε δε συμβαίνει και βγαίνετε συνεχώς εκτός.. Αυτό σας έχει εκνευρίσει, σας έχει αποσυντονίσει και η συμπεριφορά σας συνεχίζει να είναι κάπως εκρηκτική! Προσέξτε τι θα κάνετε και τι θα πείτε σήμερα, γιατί μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε εκτεθειμένοι και να χάσετε και το χρόνο σας άδικα! Επαγγελματικά όλα βαίνουν καλώς και προκύπτουν ευκαιρίες να αποδείξετε την αξία σας. Αρκετά ερωτική η σημερινή ημέρα!

Παρθένος
Πάλι σας έχει πιάσει μια μανία να ξεπαραδιαστείτε εντελώς. Η τέλεια ψυχοθεραπεία είναι σίγουρα, αλλά κάνατε πολύ καιρό για να ορθοποδήσετε και είναι άδικο να ξανά μπλέξετε! Μπορεί να θέλετε να κάνετε νέα πράγματα, όμως προσέξτε λιγάκι τους νέους ανθρώπους που γνωρίζετε και μη δίνετε πολύ σημασία στα λόγια που ακούτε. Καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι και ας γεμίσει. Δε πειράζει.. Θα βρείτε επιτέλους λίγο χρόνο για τη προσωπική σας ζωή. Φτιάξτε ότι χάλασε!!

Ζυγός

Τόση μαυρίλα πια? Πολύ χάλια η ψυχολογική σας κατάσταση και τίποτα, μα τίποτα δε θα σας κάνει να χαμογελάσετε! Αυτή η διάθεση δε θα σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις που έχετε και παίζει να κάνετε και το λάθος το τρελό. Καλύτερα να κινηθείτε σε αργούς και σταθερούς ρυθμούς, σα τη χελώνα ας πούμε, παρά να κάνετε πράγματα που ούτε καν κατανοείτε! Όσοι είστε σε σχέση, ή μιλήστε, ή απομακρυνθείτε! Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε..!!

Σκορπιός
Τα έχετε αφήσει όλα για σήμερα και μόνο που θα σκεφτείτε τι έχετε να κάνετε, θα το πάθετε το εγκεφαλικό! Όμως δεν υπάρχει κανένα χρονικό περιθώριο, είτε αυτό αφορά επαγγελματικά ζητήματα, είτε προσωπικά! Δε πρέπει να σηκώσετε κεφάλι και βάλτε τούρμπο για να τελειώσετε εντός της ημέρας! Καθόλου καλή ημέρα για ερωτικές συζητήσεις, αφού θα καταλήξουν σε καυγάδες, σε παρεξηγήσεις και λόγια που σίγουρα δε θα εννοείτε!! Ψυχραιμία..

Τοξότης
Αφού φτιάξατε τα επαγγελματικά σας ζητήματα, σήμερα θα αποφασίσετε να καθαρίσετε το σπίτι σας! Θα ανακαλύψετε πολλά και διάφορα και από την αρχή να είστε σίγουροι ότι θα πελαγώσετε! Αν το κάνετε και στη δουλειά σας αυτό, εκεί να δείτε τι θα πάθετε!! Μην έχετε άγχος και μη τρελαίνεστε. Στη τελική βάλτε και άλλους στο χορό και η δουλειά σας θα γίνει πιο γρήγορα! Ακόμα θα ασχοληθείτε με τη σχέση σας, που είναι κάπου εκεί και σας περιμένει..

Αιγόκερως
Ηρεμίστε λιγάκι στη ζωή σας. Βέβαια ότι και να λέω εγώ, εσείς τσίτα τα γκάζια και πολύ άγχος. Όσο πιο χαλαροί είστε, τόσο καλύτερα θα δείτε κάποιες καταστάσεις! Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν για να ξεμπερδέψετε μια ώρα αρχύτερα. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στη προσωπική σας ζωή. Το ταίρι σας, σας χρειάζεται και εσείς είστε συνέχεια στη μανούρα. Πείτε μια γλυκιά κουβέντα, φτιάξτε κάτι ρομαντικό, αφιερώσετε χρόνο πολύτιμο. Τα χρόνια φεύγουν και μετά πάει το πουλάκι, πέταξε!

Υδροχόος
Το μια ζέστη και την άλλη κρύο, σας έχει κουράσει πολύ! Το νευρικό σας σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του και ψυχολογικά έχετε ένα βάρος που δε λέει να φύγει με τίποτα. Η ημέρα από μόνη της είναι μυστήρια και θα σας χτυπήσει το καμπανάκι για μερικούς ανθρώπους που ίσως να σας κάνουν, ίσως και όχι! Μη ξεσπάτε και μη λέτε κουβέντες που δεν εννοείτε! Πρέπει να συνεχίσετε πιστά στον αγώνα σας και να μη κάνετε πίσω με τίποτα! Υπομονή & Ψυχραιμία!!

Ιχθύες
Κάτι πολύ καλό θα σας συμβεί σήμερα, που θα σας κάνει να πετάξετε στους ουρανούς!! Τόση χαρά καιρό έχετε να πάρετε και ίσως να αφορά και επαγγελματικό ζήτημα! Μια ιδέα σας, ένα σχέδιό σας, κάτι που θέλατε τόσο καιρό, θα σκάσει μύτη από το πουθενά και πραγματικά τόση ευτυχία κανείς άλλος δε θα την έχει! Καλά μη πάθετε κιόλας, γιατί ο τόσος ενθουσιασμός συνήθως βρίσκει γκρεμό και άντε να σας μαζεύουμε πάλι! Προσοχή στα ερωτικά σας, γιατί η συμπεριφορά σας προκαλεί!

[email protected]

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share