Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εξέλιξη «βόμβα» στην υπόθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη!

20 Δεκεμβρίου 2017 12:45
Εξέλιξη «βόμβα» στην υπόθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη!

Χριστούγεννα στα σπίτια τους ήθελαν να κάνουν δύο εκ των προφυλακισμένων στην υπόθεση της απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς, πρόκειται για τον τελευταίο φύλακα του απαχθέντος και τον 46χρονο αγρότη από το Ρέθυμνο, οι οποίοι διά των συνηγόρων τους προσέφυγαν στο Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου, στρεφόμενοι κατά της διάταξης της αρμόδιας ανακρίτριας, ζητώντας την άρση της προσωρινής κράτησής τους και την αντικατάστασή της με περιοριστικούς όρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστική λεπτομέρεια: Τι έκανε ο Αστυνομικός στο 4χρονο αγγελούδι του πριν το δολοφονήσει;

Το Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε τις προσφυγές, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα κ. Ευστάθιου Θεοφανίδη, ο οποίος είναι άριστος γνώστης της δικογραφίας καθώς ως εισαγγελέας Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος χειρίστηκε την υπόθεση της απαγωγής από την αρχή μέχρι το τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του Βασίλη Μπεσκένη: Ποιοι επώνυμοι δίνουν το παρών; (photos)

Προσφυγή κατά της διάταξης της ανακρίτριας έχει κάνει και ο τελευταίος συλληφθείς, ο 39χρονος από το Ρέθυμνο, αποτύπωμα του οποίου βρέθηκε στο κολλώδες τμήμα μονωτικής ταινίας που χρησιμοποιήθηκε για να σφραγιστούν με χαρτόνια τα παράθυρα στην σοφίτα όπου κρατούνταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, στο τελευταίο κρησφύγετο, στην μάντρα με τα σκραπ.

Πηγή:Cretalive.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share