Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του Βασίλη Μπεσκένη: Ποιοι επώνυμοι δίνουν το παρών; (photos)

Το τελευταίο αντίο στον Έλληνα δημοσιογράφο!

20 Δεκεμβρίου 2017 11:30
Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του Βασίλη Μπεσκένη: Ποιοι επώνυμοι δίνουν το παρών; (photos)

Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα στη Γλυφάδα στο δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου βρίσκεται ήδη πλήθος κόσμου ανάμεσα στους οποίους η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Σία Κοσιώνη κ.α..

Παρόντες και σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, στον οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ο Βασίλης Μπεσκένης.

Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Λάρισα: Σκότωσε τον πατέρα του μόλις έμαθε την απόφαση που πήρε!

Βασίλης Λεβέντης


Γιάννης Αλαφούζος - Εύη Κουτσαυτάκη


Σταμάτης Μαλέλης


Σία Κοσσιώνη - Νίκος Ανδρίτσος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστική λεπτομέρεια: Τι έκανε ο Αστυνομικός στο 4χρονο αγγελούδι του πριν το δολοφονήσει;

Γιάννης Βρούτσης

Γιώργος Καραμέρος


Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου

Ο 43χρονος δημοσιογράφος «έφυγε» ξαφνικά το πρωί της περασμένης Κυριακής, κι ενώ είχε προηγηθεί ένα από τα πιο χαρούμενα γεγονότα στη ζωή του: η βάπτιση του γιου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρόνος στον Αιγόκερω: Φουρτούνες για 4 ζώδια μέχρι το 2020! Αναλυτικές προβλέψεις

Μέσα σε λίγες ώρες ο Βασίλης Μπεσκένης βρέθηκε να «πρωταγωνιστεί» στο πιο τραγικό επεισόδιο της σύντομης ζωής του. Και γύρω του «κομπάρσοι» πια, μουδιασμένοι, βουβοί από τον πόνο, οι οικείοι του, οι γονείς του, η σύζυγός του, όλοι όσοι μοιράστηκαν μαζί του τη χαρά της βάπτισης του μόλις 12 μηνών παιδιού του, του Ηλία-Σπυρίδωνος. Τρία 24ωρα μετά τη βάπτιση και τη γιορτή, οι ίδιοι ετοιμάζονται να τον αποχαιρετήσουν σήμερα μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί, μην προλαβαίνοντας να συνειδητοποιήσουν το αναπάντεχο, το αιφνιδιαστικό, το σοκαριστικό τέλος του.

Η ανασύνθεση αυτών των δύσκολων, σχεδόν βίαιων στιγμών που οδήγησαν στον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη, είναι πολύ δύσκολη ακόμη για τους οικείους του. Αισθάνθηκε δυσφορία κι έντονο πόνο, σχεδόν σωριάστηκε πριν προλάβει να μιλήσει, να εξηγήσει τι του συμβαίνει. Πιθανότατα προδόθηκε από την καρδιά του. Η ιατρική βοήθεια ζητήθηκε αμέσως και δόθηκε επίσης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γιατρός γείτονας της οικογένειας έσπευσε αμέσως και στη συνέχεια οι διασώστες. Υποβλήθηκε σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση επί τουλάχιστον 45 λεπτά. Ωστόσο, η ιατρική φροντίδα δεν άλλαξε τη μοιραία πορεία που είχε ήδη δρομολογηθεί για τον 43χρονο επαγγελματία, γιο, σύζυγο, πατέρα, φίλο, συνάδελφο. Η απώλεια του Βασίλη Μπεσκένη, στην πιο δημιουργική φάση της ζωής του, προσωπικής κι επαγγελματικής, μαρτυρά με τον πιο τραγικό τρόπο τη δύναμη και την τρωτότητα του ανθρώπου.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, επιθυμεί να κατατεθούν χρήματα για τις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών, που για κοινωνικούς λόγους νοσηλεύονται στο νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα» (Τράπεζα Πειραιώς GR08 0172 1760 0051 7608 9171 619).

Πηγή: protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share