Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Αυτή είναι η τελευταία ελπίδα του 19χρονου μοντέλου!

Δυσάρεστα τα νέα!

20 Δεκεμβρίου 2017 09:34
Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Αυτή είναι η τελευταία ελπίδα του 19χρονου μοντέλου!

Ο συνήγορος της 19χρονης Ειρήνης που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με ποσότητα κοκαΐνης, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σε αυτήν, ο δικηγόρος ζητά από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών η δίκη να γίνει στην Ελλάδα, με την κατηγορούμενη να έχει πρόσβαση σε στοιχεία, ενδεχομένως κρίσιμα για την ποινική της αξιολόγηση και να εκπροσωπηθεί από δικηγόρους με τους οποίους μπορεί να συνεννοηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακή τραγωδία στους Αγ. Αναργύρους: Συγκλονισμένη από το άγριο έγκλημα του γιου της η μητέρα του αστυνομικού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, υπό την ιδιότητά του ως Νομικού Συμβούλου των γονέων της 19χρονης προσωρινά κρατούμενης στο Χονγκ Κονγκ Ειρήνης Μελισσαροπούλου Γεωργίου και Αικατερίνης επισκέφτηκε σήμερα τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και κατέθεσε αναφορά- αίτηση με την οποία ενημερώνει την Εισαγγελία για το αδίκημα που κατηγορείται ότι τέλεσε η θυγατέρα τους στο Χονγκ Κονγκ και ζητούν να επιληφθεί της υποθέσεως σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 1 ΠΚ η Ελληνική Δικαιοσύνη. Στην αίτησή τους αναφέρουν ότι επιθυμούν η Ειρήνη να δικαστεί στην Ελλάδα, σε γλώσσα που να εννοεί, δηλαδή στην μητρική της, να έχει πρόσβαση σε στοιχεία, ενδεχομένως κρίσιμα για την ποινική της αξιολόγηση, αλλά και κυρίως να έχει τη δυνατότητα να την υπερασπιστούν δικηγόροι με τους οποίους να μπορεί να συνεννοηθεί. Επιπλέον ζητούν την κίνησης της διαδικασίας στην Ελλάδα όπου ισχύει και εφαρμόζεται η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ΕΣΔΑ) που καθιερώνει το δικαίωμα σε μία δίκαιη δίκη αλλά και γιατί επιθυμούν να κριθεί το παιδί τους σύμφωνα με τους Ελληνικούς Νόμους, παρότι αυτοί είναι εξίσου αυστηροί με τους Νόμους που ισχύουν στο Χονγκ Κονγκ για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share