Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κατέσχεσαν 6.740 τσιγάρα από ηλικιωμένο που τα διακινούσε παράνομα!

19 Δεκεμβρίου 2017 21:37
Κατέσχεσαν 6.740 τσιγάρα από ηλικιωμένο που τα διακινούσε παράνομα!

Τα χρόνια που βάραιναν την πλάτη του δεν εμπόδιζαν έναν ηλικιωμένο να κάνει… λαθρεμπόριο τσιγάρων στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας! Δεν εμπόδισαν, όμως, ούτε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να του βάλουν χειροπέδες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο δίχως τέλος: Τι έκανε αστυνόμος - δολοφόνος 1,5 ώρα μετά το τριπλό φονικό στους Αγίους Αναργύρους;
Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στην κατοικία του 76χρονου Έλληνα και σε μια αποθήκη της ιδιοκτησίας του και ανακάλυψαν έκπληκτοι ένα… βουνό από χιλιάδες τσιγάρα χύμα και σε πακέτα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Συνολικά, κατέσχεσαν 6.740 τσιγάρα και τα έστειλαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν τα διαφυγόντα έσοδα του δημοσίου, ενώ συνέλαβαν τον ηλικιωμένο και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενο για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερά νέα: Δεν φαντάζεστε τι θα συμβεί στο Mega την παραμονή Πρωτοχρονιάς!

*** Σε άλλη περιοχή της Κοζάνης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δυο 19χρονοι και ένας 18χρονος, όλοι Έλληνες, όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι είχαν μαζί τους 12 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων καθεμία και τέσσερα πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Και αυτοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την ίδια κατηγορία.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share