Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μας άφησε άφωνους το γράμμα ενός 18χρονου Κροάτη χούλιγκαν που συνελήφθη στα επεισόδια στο Βελιγράδι!

19 Δεκεμβρίου 2017 21:12
Μας άφησε άφωνους το γράμμα ενός 18χρονου Κροάτη χούλιγκαν που συνελήφθη στα επεισόδια στο Βελιγράδι!

Ο νεαρός λίγο πριν συμμετάσχει στα βίαια επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Παρτίζαν Βελιγραδίου, για το ποιος θα έχει τον έλεγχο της κερκίδας, έστειλε μια συγκλονιστική επιστολή στην κοπέλα του
Τα επεισόδια στο Βελιγράδι ανάμεσα σε οπαδούς της Παρτιζάν και... μισθοφόρους από την Κροατία έκαναν τον γύρο του κόσμου και ο κύκλος του αίματος έγινε ακόμα μεγαλύτερος, με τα δημοσιεύματα στον σερβικό Τύπο να μιλούν ξεκάθαρα για μάχες συμμοριών που ήθελαν να πάρουν τον έλεγχο της κερκίδας (και στο εμπόριο των ναρκωτικών).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο δίχως τέλος: Τι έκανε αστυνόμος - δολοφόνος 1,5 ώρα μετά το τριπλό φονικό στους Αγίους Αναργύρους;
Μάλιστα στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Blic» φέρνει στην επιφάνεια το γράμμα ενός 18χρονου Κροάτη προς την κοπέλα του λίγες ώρες πριν μπει στη... μάχη, το οποίο πραγματικά σοκάρει.

«Έχω μια επικίνδυνη, πολύ επικίνδυνη μέρα και γι 'αυτό σου γράφω επειδή δεν γνωρίζω πώς θα τελειώσει αυτό. Ξέρω ότι με χτυπήσουν αρκετά, αλλά θα τους χτυπήσω περισσότερο. Είμαστε 150 οργανωμένοι, αλλά θα είναι αυτοί 600. Υπάρχει μια μικρή ανησυχία, αλλά δεν θα εγκαταλείψω την προσπάθεια» έγραψε προς την κοπέλα του ο νεαρός... μισθοφόρος, ο οποίος βρέθηκε από το Σπλιτ στη Σερβία για να δημιουργήσει επεισόδια.
Πέντε χούλιγκαν θα περάσουν από δίκη, ενώ ένας από τους Κροάτες εξακολουθούν να νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερά νέα: Δεν φαντάζεστε τι θα συμβεί στο Mega την παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share