Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Να ένα σοβαρό θέμα για να ασχοληθούν οι 300! Η Κατερίνα Παπακώστα στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας για τη "fashion police" της Βουλής!!!

23 Ιανουαρίου 2013
Να ένα σοβαρό θέμα για να ασχοληθούν οι 300! Η Κατερίνα Παπακώστα στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας για τη

Τα αφιερώματα στις ενδυματολογικές επιλογές των γυναικών της Βουλής έβγαλαν από τα ρούχα της την Κατερίνα Παπακώστα.

Μετά τη συζήτηση περί "dress code" των βουλευτών της Βουλής και το μελάνι που αφιέρωσαν τα μέσα ενημέρωσης στις ενδυματολογικές επιλογές τους, η Κατερίνα Παπακώστα "βγήκε από τα ρούχα της".

Στη συνεδρίαση της ειδικής μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του ανθρώπου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για τις φωτογραφίες και τα πλάνα με τις κακοντυμένες και καλοντυμένες κυρίες της Βουλής.

Προανήγγειλε μάλιστα πως θα αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

"Θα μπορούσε η συζήτηση να μη δημοσιοποιηθεί", σημείωσε αναφορικά με την πρωτοβουλία του Χρήστου Μαρκογιαννάκη να συζητηθεί το dress code των βουλευτών.

Η Μαρία Ρεπούση από τη ΔΗΜΑΡ έκανε μάλιστα λόγο για σεξισμό κατά των γυναικών, ενώ η Εύη Χριστοφιλοπούλου από το ΠΑΣΟΚ εκτίμησε πως μια τέτοια ενέργεια θα ανοίξει νέο κύκλο δημοσιότητας σε βάρος των γυναικών της Βουλής.

"Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν μου γράψουν πως φόρεσα ό,τι βρήκα. Ούτως ή άλλως αυτό κάνω κάθε μέρα. Στις εκπτώσεις ντυνόμουν και στις εκπτώσεις θα συνεχίσω να ντύνομαι. Ας μου γράφουν ό,τι θέλουν!", ανέφερε από την πλευρά της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή.

www.news247.gr

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share