Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

"Η Ειρήνη μέσα στην φυλακή κάνει...": "Μαύρα" Χριστούγεννα για το 19χρονο μοντέλο!

Τραγικές στιγμές για την 19χρονη στο Χονγκ Κονκ!

19 Δεκεμβρίου 2017 09:27

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του νεαρού μοντέλου από τη Μυτιλήνη, που πιάστηκε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης, από τον ιερέα που την επισκέπτεται στις φυλακές και ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να ξεσκεπάσει τα κυκλώματα ναρκωτικών που εκμεταλλεύονται νεαρά κορίτσια.

Ο πατήρ Τζον Γουίδερσπουν μίλησε στο star για το πρόσωπο κλειδί της ιστορίας της 19χρονης Ειρήνης, καθώς επισκέφθηκε την κοπέλα την περασμένη εβδομάδα στις φυλακές, όπου κρατείται εδώ και ένα μήνα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δύο κρατούμενες από την Αφρική του είπαν πως ένα πρόσωπο του οποίου η φωτογραφία υπάρχει και στο Facebook της Ειρήνης είναι εκείνο που βρίσκεται πίσω από τη δική τους υπόθεση και αποτελεί πρόσωπο κλειδί και για την ιστορία του 19χρονου μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Δείτε βήμα - βήμα τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε το έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ!

«Η Ειρήνη αναγνώρισε αυτόν τον άνθρωπο ως Μπεν ή Μπέντζαμιν. Δύο άλλες γυναίκες, είπαν ότι αυτός τους έδωσε τα ναρκωτικά. Δύο γυναίκες από την Αφρική».

Τα δύσκολα Χριστούγεννα της 19χρονης

Την ίδια ώρα, η Ειρήνη θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα μακριά από τους δικούς της. Μακριά από την οικογένειά της, με μόνη της παρέα τις 44 συγκρατούμενές της προσπαθεί να μη σκέφτεται τη σκληρή πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οικογενειακό έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Κι όμως δεν αυτοκτόνησε αμέσως μετά τις τρεις δολοφονίες ο Αστυνομικός! Τι έκανε επί 1,5 ώρα;

«Τα Χριστούγεννα είναι άσχημη περίοδος. Γιατί αυτό που θα ήθελαν είναι η οικογένειά τους. Όμως, τα πάει πολύ καλύτερα. Ασχολείται με μιας μορφής εργασία για κρατούμενες. Φτιάχνει φακέλους. Είναι κάτι σύνηθες στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ. Ασκείται. Μία με δύο φορές την ημέρα. Έχει λεξικά που τη βοηθούν να βελτιώσει τα Αγγλικά της. Έχει τη Βίβλο», δήλωσε ο πατήρ Τζον Γουίδερσπουν.

«Παρά την ψυχραιμία που προσπαθεί να διατηρήσει, φαίνεται ότι όσο πλησιάζουν αυτές οι μέρες τόσο η συναισθηματική και ψυχολογική της κατάσταση χειροτερεύει», δήλωσε στο Star ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος της 19χρονης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share