Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Το μήνυμα του 19χρονου μοντέλου μέσα από την φυλακή!

18 Δεκεμβρίου 2017 11:27
Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Το μήνυμα του 19χρονου μοντέλου μέσα από την φυλακή!

Για τις δύσκολες ώρες που περνά στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, η 19χρονη Ειρήνη που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνης, μίλησε στον Alpha o καθολικός ιερέας Τζον Γουόδερσπουν που την επισκέφθηκε στη φυλακή.

Όπως λέει, η νεαρή κοπέλα προσεύχεται για να τελειώσει το μαρτύριο της. Έχει περάσει ένας μήνας από τη σύλληψη της 19χρονης στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και ο καθολικός ιερέας ο οποίος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που την συνάντησε στη φυλακή λέει: «Προετοιμάζεται για τη δίκη της, κάτι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε. Και είναι ευγνώμων προς τα ΜΜΕ και τον κόσμο στην Ελλάδα, που την υποστηρίζουν και ενδιαφέρονται για εκείνη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύμα οργής στα social media για την γυναίκα που χάρηκε με τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη! Η προκλητική ανάρτησή της!

«Πήρα κάποια λεξικά, τα οποία της έδωσα και ορισμένα βιβλία για να διαβάζει. Την ενθάρρυνα να μελετήσει, να βελτιώσει τα Αγγλικά της. Τα Αγγλικά της είναι εντάξει, αλλά καλό θα ήταν να τα βελτιώσει», αναφέρει.

«Προσπάθησα να της εξηγήσω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Την ενθάρρυνα να προετοιμαστεί για την υπόθεσή της. Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα επίσης εργάζεται πάνω σε αυτό και κανονίζει ώστε να τη βοηθήσει να βρει μια ομάδα δικηγόρων στο Χονγκ Κονγκ», προσθέτει. «Την έχω δει δύο φορές.

Η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη Δευτέρα και την είδα πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν κάπως στενοχωρημένη, πράγμα κατανοητό».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share