Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Χιλή! - Η λάσπη «κατάπιε» ένα ολόκληρο χωριό! (Photo & Video)

18 Δεκεμβρίου 2017 11:12
Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Χιλή! - Η λάσπη «κατάπιε» ένα ολόκληρο χωριό! (Photo & Video)

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στη Χιλή! Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δεκαπέντε συνεχίζουν να αγνοούνται, μετά την κατολίσθηση λάσπης που προκλήθηκε από τις καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις.

Ένα ολόκληρο χωριό «πνίγηκε» στη λάσπη, ενώ η κατολίσθηση προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές στο απομακρυσμένο χωριό Βίγια Σάντα Λουσία, στη νότια Χιλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύμα οργής στα social media για την γυναίκα που χάρηκε με τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη! Η προκλητική ανάρτησή της!

Η λάσπη «κατάπιε» τα περισσότερα σπίτια στο απομονωμένο αυτό χωριό των περίπου 300 κατοίκων, στην περιοχή Λος Λάγος, 1.100 χιλιόμετρα νότια από την πρωτεύουσα Σαντιάγο.

Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων (ONEMI), δέκα οικογένειες χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τις εστίες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαύρη" εκπομπή για την Άννα Μπουσδούκου: Ο θάνατος που την "τσάκισε" και τα κλάματα on air! Δεν άντεξε... (video)

Ο προηγούμενος επίσημος απολογισμών έκανε λόγο για οκτώ νεκρούς και 12 τραυματίες.

Οι κάτοικοι του χωριού δεν μπόρεσαν να πάρουν μέρος στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν στη Χιλή χθες Κυριακή και κέρδισε ο συντηρητικός υποψήφιος Σεμπαστιάν Πινιέρα.

Δείτε τα βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share