Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Αποκαλύψεις «φωτιά» για την υπόθεση Γιακουμάκη: «Όταν έμαθα για τον θάνατό του σκέφτηκα ότι τον φάγανε»

17 Δεκεμβρίου 2017 22:53
Αποκαλύψεις «φωτιά» για την υπόθεση Γιακουμάκη: «Όταν έμαθα για τον θάνατό του σκέφτηκα ότι τον φάγανε»

Για τα βασανιστήρια που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης μίλησε στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” ο Νίκος Δάβρης, μάρτυρας «κλειδί» από τη γαλακτοκομική σχολή για την υπόθεση θανάτου του φοιτητή.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε, όταν διαπίστωσε τι περνούσε ο άτυχος Βαγγέλης και μάλιστα είχε τονίσει στους υπευθύνους της σχολής ότι «αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Αυτό είναι το παλτό με το τόσο μοναδικό χρώμα που έχει σπάσει ταμεία! (Photo)

«Κάθε τρεις και λίγο απόπειρα εξευτελισμού του. Αυτό με την ντουλάπα, με βίαιο χτύπησα στο σβέρκο, με κλεισίματα του νερού κατά τη διάρκεια του μπάνιου του. Εκείνος έλεγε ότι όλα πάνε καλά και δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να μάθει το τι περνούσε. Όταν έμαθα για τον θάνατο του Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τον “φάγανε”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Άνευ προηγουμένου κράξιμο στην Αποστολία Ζώη για την ύπουλη συμπεριφορά της στη Μιλλούση: «Οχιά, φίδι, πέσε κάτω μπάζο!»

Εγώ αμέσως κινητοποιήθηκα και πήγα και ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και μετά κατευθείαν τον διευθυντή της σχολής. Τους είπα ότι “προσέξτε γιατί πάνω είναι ένα παιδί που βασανίζεται”, είπα το όνομα του Βαγγέλη, και ότι αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν”».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share