Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συνετρίβη ελικόπτερο - Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες!

17 Δεκεμβρίου 2017 12:11
Συνετρίβη ελικόπτερο - Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες!

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ελικοπτέρου στην Ονδούρα της Κεντρικλής Αμερικής. Στο ελικόπτερο επέβαινε η 51χρονη αδερφή του Προέδρου της χώρς, Juan Orlando Hernandez, Hilda.

Μετά την εξαφάνιση του ελικοπτέρου, δύο άλλα αναγνωριστικά στάλθηκαν να ερευνήσουν την περιοχή πάνω από την οποία θα πετούσε με βάση το σχέδιο πτήσης το αγνοούμενο ελικόπτερο Eurocopter AS350, που αναχώρησε από το διεθνές αεροδρόμιο Toncontín στην Τεγκουσιγκάλπα με προορισμό την Κομαγιάγουα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: "Η Ειρήνη είναι έτοιμη να..."! Ραγδαίες εξελίξεις με το 19χρονο μοντέλο στις φυλακές του Χονγκ Κονκ!

Εξαιτίας όμως των κακών καιρικών συνθηκών χρειάστηκε να αναπτυχθούν χερσαίες ομάδες έρευνας, όπως ανέφερε ο στρατός. Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου «εντοπίστηκαν» και «δεν βρέθηκε κανένας επιζών», επεσημαίνεται σε ανακοίνωση, στην οποία προστέθηκε ότι διεξάγεται έρευνα για το δυστύχημα.

«Οι έξι άνθρωποι που επέβαιναν στο ελικόπτερο, συμπεριλαμβανομένης της Ίλντας Ερνάντες, βρέθηκαν νεκροί», επιβεβαίωσε πηγή προσκείμενη στην κυβέρνηση. Η 51χρονη είχε διατελέσει επικεφαλής της γενικής γραμματείας επικοινωνίας της κυβέρνησης της Ονδούρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε πρωταγωνιστής από το "Υπαστυνόμος Ρεξ" από ανακοπή καρδιάς και δεν το γνώριζε κανείς!

Ήταν στενή συνεργάτιδα του προέδρου, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με μια σοβαρή πολιτική κρίση στη χώρα μετά τις προεδρικές εκλογές της 26ης Νοεμβρίου, η έκβαση των οποίων δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share