Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

"Είχε συνεννοηθεί με τον πατέρα της για να…" - Πληροφορίες "φωτιά" στην υπόθεση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου!

15 Δεκεμβρίου 2017 15:21

Ραγδαίες και ύποπτες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη!

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν διάφοροι περίεργοι υπαινιγμοί από γνωστή ιστοσελίδα του διαδικτύου

Φέρεται να συσχετίζουν και να ανακατεύουν την «χαζοβιόλα την… ξέρεις ποια είμαι εγώ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται η 19χρονη Ειρήνη, με πρόσωπα και εκπροσώπους ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Αθήνα που έχουν σχέση με «χτυπήματα» κατά διεθνών καρτέλ κοκαίνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε η βόμβα στο Epsilon: Έκτακτη ανακοίνωση του καναλιού για τεράστια μεταγραφή!

Στις συγκεκριμένες πληροφορίες, συσχετίζεται η δουλειά του πατέρα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου (σας θυμίζουμε πως πρόκειται για αστυνομικό) με πιθανή προσυνενόηση με την κόρη του, ώστε να διεισδύσει με άνωθεν εντολές στα κυκλώματα της Κινέζικης Μαφίας μεταφοράς και πώλησης κοκαίνης σε όλο τον κόσμο.

Χαρακτηριστικό είναι το αινιγματικό απόσπασμα: «…Άντε, όλα «πενηνταράκια» σάς τα κάνουμε… Μόνον που… οι Κινέζοι, από κάτι τέτοια, Δ Ε Ν «μασάνε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν: Τι καιρό θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά! Που θα χιονίσει;

Οπότε, άδικος ο κόπος… Άκυρον… Ας πρόσεχε η νεαρά νάρκισσος… Σινο – αμερικανικός ναρκωπόλεμος με «πιόνι» μια 19χρονη από τη Λέσβο; «Έρανο» για τη συγκέντρωση χρημάτων ώστε να καλυφθεί η αμοιβή των δικηγόρων που θα υπερασπιστούν τη Μελισσαροπούλου που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνης κάνει η οικογένειά της».

Τραβηγμένο σενάριο από τα μαλλιά! αλλά αν ισχύει το παραμικρό από τα παραπάνω, η ζωή της είναι σε άμεσο κίνδυνο. Και αυτό δεν χρειάζεται να το πούμε εμείς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share