Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αναλυτικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 23/01/2013 by F’Ariel!!!

23 Ιανουαρίου 2013
Αναλυτικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 23/01/2013 by F’Ariel!!!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα λέω να μιλήσουμε για αυτόν τον κύριο, τον άγνωστο, αλλά εντελώς αντιπαθέστατο, τον Εγωισμό..!! Προσμένω καιρό τώρα, με αγωνία, ένα μήνυμα, μια κουβέντα, κάτι από την απέναντι όχθη, όμως αυτός ο «κύριος», έχει μπει μπροστά και μου τα κάνει μαντάρα! Η δύναμη της έλξης, ναι υπάρχει, όμως εδώ συμβαίνει η υπέρτατη μάχη και μέχρι στιγμής, ο εγωισμός, καλά κρατεί!! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα χρόνια, η γνώση και οι εμπειρίες, φαντάζουν σα κουκίδες στον απέραντο ανθρώπινο «ωκεανό»..!! Προσωπικά αδιαφορώ για τον κ. Εγωισμό, η αλήθεια και η ειλικρίνεια, πάντα τον νικούν στο τέλος! Και ο επιμένων νικά..!! Όπως είπε και μια φιλενάδα μου.. όλα είναι θέμα χημείας και αστροφυσικής...!


Κριός
Συνήθως εσείς τέτοια εποχή, φτιάχνετε βαλιτσούλα και το κάνετε το ταξιδάκι σας.. Κάποιοι θα τα καταφέρετε, κάποιοι όμως θα πρέπει να παραμείνετε πιστοί στον αγώνα σας, γιατί τα επαγγελματικά σας ναι μεν πηγαίνουν καλά, όμως θα πρέπει όμως να ψάξετε τον καιρό αυτό, να βρείτε νέες ευκαιρίες, νέα ενδιαφέροντα και φυσικά περισσότερα έσοδα! Σήμερα παίζει να σκάσει ένας τρελός λογαριασμός και να το πάθετε το εγκεφαλικό! Ψυχραιμία και Υπομονή..!

Ταύρος
Οι περισσότεροι τον καιρό αυτό έχετε δουλειές με φούντες, απλώνετε κανονικά το τραχανά και από αλλού ξεκινάτε και αλλού καταλήγετε! Καλό είναι να βάλετε προτεραιότητες και να τελειώσετε επιτέλους!! Αλλιώς θα είστε συνεχώς πελαγωμένοι και αγχωμένοι και μια τρύπα στο νερό! Από λεφτά τζίφος η υπόθεση, αφού οι δικές σας απολαύσεις κοστίζουν χρυσάφι μερικές φορές! Δώστε σημασία στο ταίρι σας και μην αφήνετε τον έρωτα να φεύγει από τα χέρια σας!

Δίδυμος
Υπομονή λίγες ημέρες ακόμα και όλα θα φτιάξουν! Βιαστήκατε όχι να πάρετε τις αποφάσεις σας, αλλά να ξεκινήσετε να τις πραγματοποιείτε κιόλας! Περιμένετε τη νέα σελήνη, ή να δείτε κάποιο σημάδι από μακριά.. Οι οικογενειακές σας σχέσεις κρέμονται σε μια κλωστή και οι επαγγελματικές σας επιλογές, κρύβουν κινδύνους! Δεν είναι καλή ημέρα για να κατασταλάξετε κάπου. Καλύτερα να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφτείτε σοβαρά πώς θα ξεμπερδέψετε από το λαβύρινθο της ζωής σας..!

Καρκίνος
Ίσως να τρέχετε σα το λωλό από το πρωί ως το βράδυ, για διάφορες υποχρεώσεις, είτε αυτές αφορούν επαγγελματικά ζητήματα, είτε προσωπικά! Ότι θα τα παίξετε εντελώς, είναι σίγουρο και το άγχος σας θα χτυπήσει κόκκινο! Όμως θα καταφέρετε αρκετά θέματά σας, να τα ολοκληρώσετε, με επιτυχία και λίγα λάθη! Κάντε αυτό το ντου από παντού και μετά προσμένετε για το αποτέλεσμα. Μη βιάζεστε γιατί είναι θέμα χρόνου να πάρετε τις απαντήσεις που τόσο καιρό επιθυμείτε..

Λέων
Δεν είστε πολύ καλά ψυχολογικά τις ημέρες αυτές! Πολλά νεύρα και καθόλου υπομονή. Βασικά ένα τηγάνι στο κεφάλι χρειάζεστε και ίσως συνέλθετε!! Ανοίξτε το μουγκό σας και μιλήστε με τους δικούς σας ανθρώπους για αυτά που σας συμβαίνουν και σας ενοχλούν. Αν δε το κάνετε αυτό θα συνεχίσετε να είστε στο κόσμο σας για ακόμα μια φορά, αλλά σα τη καλαμιά στο κάμπο! Νέες προτάσεις ίσως σας κάνουν στα επαγγελματικά σας. Μη βιαστείτε να απαντήσετε!

Παρθένος
Μυστήρια ημέρα για εσάς, αφού θα πέσουν στο τραπέζι σας νέα σχέδια και νέοι στόχοι και εσείς ακόμα δεν έχετε ξεμπερδέψει με τα παλιά! Θα σας ανέβει κάπως η πίεση αφού θα διαπιστώσετε ότι για να ξεμπερδέψετε και να μπουν όλα σε μια σειρά, θα πρέπει να αφιερώσετε όλο το χρόνο σας, δίχως καμία παύση. Αυτό σας δυσαρεστεί αρκετά, γιατί πλέον η προσωπική σας ζωή έχει αλλάξει και οι επιθυμίες σας διαφορετικές. Μιλήστε σε όλους, ζητήστε βοήθεια και μη κρατάτε το στόμα σας κλειστό!!!!

Ζυγός
Μια στάση για βιταμίνες, φρέσκο χυμό πορτοκάλι, γιατί αλλιώς η σημερινή ημέρα δε παλεύεται με τίποτα! Πολύ κούραση, πολύ άγχος, νεύρα και καμία όρεξη για πολλά-πολλά! Καλό είναι έτσι όπως νιώθετε, να μη πάρετε καμία βιαστική απόφαση και στη τελική να ζητήσετε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους μπας και τελειώσετε ποτέ! Από χρήμα ίσως να είστε καλύτερα από άλλες φορές όμως μη ξεγελιέστε, κάτι έρχεται, είναι στο δρόμο και σίγουρα είναι λογαριασμός!@

Σκορπιός

Αυτά τα ερωτικά σας, είναι φωτιά που καίνε! Εκεί που κρατούσατε χαρακτήρα, εκεί και παρασυρθήκατε για ακόμα μια φορά και ενδώσατε σε απαγορευμένες αγκαλιές! Καλά κάνετε και ξεδίνετε έτσι, όμως μετά μη νιαουρίζετε γιατί κάποια πράγματα δε πηγαίνουν όπως τα θέλατε! Νιώθετε πιο δυνατοί από άλλες μέρες, τα επαγγελματικά σας ξέρετε πλέον πού βρίσκονται, από λεφτά, άδειο το ταμείο. Όμως η ζεστή καρδιά παραμένει ως έχει..!

Τοξότης
Πολύ δουλειά και το νευρικό σας σύστημα σε άθλια κατάσταση. Μη φάτε όλη σας την ημέρα έτσι! Κανονίστε να βγείτε το βράδυ με φίλους, κάπου να πάτε να ξεδώσετε και να σταματήσει το μυαλό σας να σκέφτεται οτιδήποτε αρνητικό. Καλή μέρα για να μιλήσετε στους σε όλους, να πείτε πώς βλέπετε τα πράγματα, πώς νιώθετε και να σταματήσετε το κρυφτούλι. Η βραδιά σας μπορεί να εξελιχθεί σε άκρως ερωτική αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο!

Αιγόκερως

Μέσα στο άγχος και τη μαυρίλα θα είστε σήμερα! Πολύ δουλειά, πολύ τρέξιμο και παίζει να μη καταφέρετε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και να πείτε κουβέντες που ίσως αργότερα μετανιώσετε. Όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε, για αυτό πάρτε το απόφαση ότι η ημέρα σας θα είναι από το πρωί δύσκολη , όμως θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε! Καλή ημέρα για να κουρνιάσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας και να περάσετε ένα ρομαντικό βράδυ..!!

Υδροχόος
Νεύρα πολλά που τα προκαλούν τα επαγγελματικά σας ζητήματα! Καλό είναι να συγκρατηθείτε λιγάκι, γιατί σύντομα θα αλλάξει το σκηνικό και οι στόχοι σας θα πραγματοποιούνται ο ένας, μετά τον άλλον. Αρκεί να το έχετε παλέψει το θέμα με ψυχή και σώμα και να μην περιμένετε θαύματα από το πουθενά. Συνεργαστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και μη σας πιάνουν αυτοκαταστροφικές τάσεις και τα διαλύσετε όλα! Απλά μια κακή ημέρα είναι..!!

Ιχθύες
Σήμερα ψαράκια μου δε θα βάλετε γλώσσα μέσα! Θα βρείτε την όρεξη να μιλήσετε με τον κόσμο τριγύρω, να φτιάξετε μερικές σχέσεις που μέχρι τώρα τις βομβαρδίζατε με τον εγωισμό σας και γενικά να δείξτε πόσο καλός άνθρωπος είστε! Από ιδέες σκίζετε και δε το βάζετε κάτω μέχρι να γίνει το δικό σας! Μέσα από όλες αυτές τις συζητήσεις, κρατήστε προτάσεις που ίσως σας ενδιαφέρουν και ακολουθήστε κοινή ρότα με τους δικούς σας ανθρώπους.. Ρομαντική ημέρα περισσότερο..

[email protected]

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share