Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μυστήριο με το θάνατο 18χρονου μοντέλου-Ηταν σε πάρτι για swingers και έπεσε γυμνή από τον εικοστό όροφο!

14 Δεκεμβρίου 2017 20:49
Μυστήριο με το θάνατο 18χρονου μοντέλου-Ηταν σε πάρτι για swingers και έπεσε γυμνή από τον εικοστό όροφο!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο του 18χρονου μοντέλου Ιβάνα Σμιτ που έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος στον εικοστό όροφο στη Μαλαισία.

Η ολλανδικής καταγωγής Ιβάνα Σμιτ είχε γίνει πολύ γνωστή στη Μαλαισία τα τελευταία 5 χρόνια. Το μοιραίο βράδυ επισκέφθηκε το διαμέρισμα ζευγαριού στις 5 τα ξημερώματα την περασμένη Πέμπτη, ενώ σύμφωνα με νέα στοιχεία η ίδια πήγε εκεί ως καλεσμένη σε ένα πάρτι swingers, το οποίο οργάνωσε το παντρεμένο ζευγάρι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οικοδεσπότες ήταν ο εύπορος Αμερικανός Αλεξάντρερ Αμάντο Τζόνσονo και η σύζυγός του Λούνα. Το πάρτι φιλοξενούνταν σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στον εικοστό όροφο στο Μπανγκσάρ της Μαλαισίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Έγκυος στο πρώτο της παιδί πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

O Αμερικανός Αλεξάντρερ Αμάντο Τζόνσονo και η σύζυγός του Λούνα

Μάλιστα, τα παραπάνω φαίνεται να επιβεβαιώνονται και από την σέλφι που έστειλε το μοντέλο στον σύντροφό της μαζί με την οικοδεσπότισα στις 7.30 το απόγευμα.

Ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία, το τραγικό συμβάν συνέβη μετά από περίπου 3 ώρες, ενώ το σώμα της βρέθηκε τουλάχιστον πέντε ώρες αργότερα.

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι υπήρχαν σημάδια και μώλωπες στο λαιμό της και ζητά να γίνει έρευνα για δολοφονία. «Είδα μώλωπες στο λαιμό της, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα - σαν να την είχε πιάσει κάποιος από εκεί», δήλωσε ο πατέρας της Marcel Smit στην ολλανδική εφημερίδα Algemeen Dagblad, μιλώντας για την στιγμή που κλήθηκε να κάνει την αναγνώριση στο νεκροτομείο.

Η νεκροψία έδειξε πως η 18χρονη είχε καταναλώσει χάπια ecstasy και αλκοόλ με αποτέλεσμα ο Τζόνσον να τεθεί υπό κράτηση για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, χωρίς όμως να του επιβληθεί κάποια κατηγορία για τον θάνατο της Ιβάνα. Ο ίδιος μάλιστα στην ανάκρισή του ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε τι είχε συμβεί με την 18χρονη καλεσμένη του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 21χρονου φοιτητή! Τραγικές φιγούρες οι γονείς του (Photos)

Ο πατέρας της 18χρονης υποστηρίζει πως η Ιβάνα, που δούλευε ως μοντέλο για τη Chanel και άλλα διάσημα brands, δεν είχε λόγο να πηδήξει, ούτε θα μπορούσε να πέσει από ατύχημα στο συγκεκριμένο μπαλκόνι.

«Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Βρέθηκαν τα ρούχα της αλλά όχι τα παπούτσια και τα εσώρουχά της. Η αστυνομία δεν κοίταξε το κινητό της και η έρευνα τους δεν αποκαλύπτει αν πήρε ναρκωτικά όσο ήταν ζωντανή. Θέλουμε πλήρη έρευνα», δήλωσε ο θείος της Φρεντ.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share