Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Έρανος σε τράπεζα για να σωθεί το 19χρονο μοντέλο, Ειρήνη Μελισσαροπούλου!

12 Δεκεμβρίου 2017 15:25
Έρανος σε τράπεζα για να σωθεί το 19χρονο μοντέλο, Ειρήνη Μελισσαροπούλου!

Η 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, συνελήφθη στις 22 Νοεμβρίου στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, έχοντας στην κατοχή της 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου, τονίζει ότι προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για την υπόθεση, ωστόσο, τονίζει ότι θα χρειαστούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ώστε να πληρωθούν οι δικηγόροι που θα υπερασπιστούν την κοπέλα στο Χονγκ Κονγκ.

Οι γονείς της 19χρονης Ειρήνης, ανακοινώνουν μέσω του δικηγόρου τους, τον αριθμό λογαριασμού της μητέρας προκειμένου εκεί να καταθέτουν χρήματα όσοι το επιθυμούν, καθώς οι ίδιοι οι γονείς, αστυνομικός και νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, αδυνατούν να καλύψουν τις χρηματικές ανάγκες που απαιτούνται για την υπεράσπισή της κόρης τους από τους δικηγόρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον Παναθηναϊκό: Διαλύεται η ομάδα!

Η ανακοίνωση του κ. Σάκη Κεχαγιόγλου:

«Με την ιδιότητά μου ως νομικού συμβούλου των γονέων της 19χρονης προσωρινά κρατούμενης στην πόλη του Χονγκ Κονγκ, για παράβαση του ν. περί Ναρκωτικών, Ειρήνης Μελισσαροπούλου, εκφράζω εκ μέρους της και μετά από παράκλησή της, τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσοι με τηλεφωνήματα, επιστολές και μέσω του διαδικτύου δηλώνουν τη βεβαιότητά τους για την αθωότητά της καθώς και την πρόθεσή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το νομικό αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της και ενώπιον των Δικαστηρίων.

Επισημαίνω για μία ακόμη φορά και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι η ανάληψη της υπεράσπισης της Ειρήνης από μέρους μου είναι απολύτως αφιλοκερδής. Τα έξοδα όμως και η αμοιβή διακεκριμένων ποινικολόγων του Χονγκ Κονγκ που θα την εκπροσωπήσουν από τώρα και θα παραστούν στη δίκη που πρόκειται να διεξαχθεί είναι ιδιαίτερα υψηλά. Οι δε γονείς της (αστυνομικός και νοσηλεύτρια στη Μυτιλήνη) αδυνατούν να καλύψουν έστω και μέρος των δεκάδων χιλιάδων δολλαρίων ή ευρώ που θα απαιτηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κρόνος στον Αιγόκερω από τις 20/12: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (videos)

Ενόψει όλων των ανωτέρω, η οικογένειά της δι’ εμού και μετά από σχετική παράκληση εκατοντάδων επωνύμων και ανωνύμων πολιτών, ανακοινώνει τον αριθμό λογαριασμού που διατηρεί η μητέρα της Ειρήνης, Αικατερίνη Κουκούλα στη Eurobank, και ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι θελήσουν να συμβάλουν στη συγκέντρωση του ποσού που θα χρησιμοποιηθεί για να έχει η Ειρήνη μία ευπρόσωπη υπεράσπιση.

Τράπεζα : EUROBANK
Ον/μο : ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, του ΧΡΗΣΤΟΥ
IBAN : GR 280 260 725 0000 150 101 362 739»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share