Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα γράμματα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στους γονείς της μέσα από την φυλακή!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τις τραγικές ώρες του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη!

8 Δεκεμβρίου 2017 13:06
Τα γράμματα της Ειρήνης Μελισσαροπούλου στους γονείς της μέσα από την φυλακή!

Τον νεαρό Ρουμάνο που έδωσε το σακίδιο με τα ναρκωτικά στην Ειρήνη, αναζητούν οι διεθνείς διωκτικές αρχές. Το μοντέλο εμφανίστηκε σήμερα και πάλι στον δικαστή, ο οποίος παρέτεινε την κράτησή της.

Δυο λεπτά αρκούσαν για τον πρωτοδίκη του δικαστηρίου του Χονγκ Κόνγκ για να απορρίψει το αίτημα της 19χρονης Ειρήνης να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. Να σημειώσουμε, ότι αυτή ήταν η δεύτερη ακρόαση για το ίδιο θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καίγεται το Hollywood: Στις φλόγες βίλες διασήμων! Ποιοι πασίγνωστοι ηθοποιοί "κλαίνε" τις περιουσίες τους;

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ

Δικηγόρος: Ζητούμε να αντικατασταθεί η κράτησή της με περιοριστικούς όρους.
Δικαστής: Τη θεωρώ ύποπτη φυγής γιατι είναι ξένη υπήκοος. Απορρίπτεται.

«Το βάρος πέφτει στις έρευνες σε διεθνές επίπεδο για αυτούς που της έδωσαν το σακίδιο με τη ναρκωτική ουσία» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Οι διεθνείς διωκτικές αρχές αναζητούν σύμφωνα με πληροφορίες τον 28χρονο Ρουμάνο με το όνομα Πέτρος, ο οποίος όπως είπε η ίδια, της έδωσε το σακίδιο με τα 2,5 κιλά κοκαΐνη. Η Ειρήνη γράφει πλέον γράμματα στους οικείους της:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1! Ο παίκτης που θα πάει σίγουρα στον τελικό

«Η αποκατάσταση της επικοινωνίας έστω και δια αλληλογραφίας θα φωτίσει πτυχές της υποθέσεως και θα βοηθήσει στην ανεύρεση της αλήθειας. Εγώ πιστεύω στην ιστορία που μου έχει διηγηθεί και ότι είναι αθώο θύμα διεθνών επιτηδείων που εκμεταλλεύονται νέες κοπέλες».

Η ελληνική κοινότητα προσπαθεί να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο στην 19χρονη, η οποία δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Η Ειρήνη θα περιμένει στις 15 Δεκεμβρίου νέα ακρόαση από τον δικαστή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share