Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός με τη μασέλα του Τράμπ! Τι συνέβη; (βίντεο)

7 Δεκεμβρίου 2017 16:24
Χαμός με τη μασέλα του Τράμπ! Τι συνέβη; (βίντεο)

Χθες ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του από τον Λευκό Οίκο αναγνώρισε την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ θα μεταφέρουν την πρεσβεία τους εκεί από το Τελ Αβίβ που είναι μέχρι σήμερα, προκαλώντας μεγάλη οργή σε χώρες της Ανατολής.

Ωστόσο, πολλοί από αυτούς που παρακολούθησαν την ομιλία του, διαπίστωσαν πως φαινόταν να δυσκολεύεται να εκφέρει τα τελευταία του λόγια.

«Σας ευχαριστώ, ο Θεός να σας ευλογεί, ο Θεός να ευλογεί το Ισραήλ, ο Θεός να ευλογεί τους Παλαιστίνιους και ο Θεός να ευλογεί τις ΗΠΑ» ανέφερε ο Τραμπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 – βόμβα: Μπαίνει στο ριάλιτι ο Ντέμης Νικολαΐδης; Η απόφαση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και ο ρόλος της Δέσποινας Βανδή!

Ο Αμερικανός πρόεδρος φαινόταν να μην μπορεί να προφέρει καλά τις τελευταίες λέξεις και οι άνθρωποι άρχισαν να αναπτύσσουν θεωρίες πως μπορεί να φορούσε μασέλα ή κάποια άλλη μορφή οδοντικού προσθετικού.

«Ο Τραμπ μπερδεύεται πολύ τώρα τελευταία και το σημερινό ήταν ακραίο. Αγωνίζεται να διατυπώσει τόσα πολλά, που μπορεί να έχει χαλαρή οδοντοστοιχία» αναφέρει κάποιος στο Twitter. «Μήπως ο Τραμπ φορά μασέλα; Ειλικρινά κάθε φορά που προσπαθεί να μιλήσει πάνω από 5 λεπτά, αυτό συμβαίνει. Σε αποσπά την προσοχή από τις ανοησίες που προσπαθεί να πει» έγραψε κάποιος άλλος. «Είτε ο Τραμπ φορά μασέλα, η οποία παραλίγο να του πέσει κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είτε έπαθε εγκεφαλικό. Η χώρα πρέπει να μάθει την αλήθεια. Αν φορά μασέλα, δεν πειράζει. Είναι απολύτως φυσιολογικό για έναν άνδρα της ηλικίας του Τραμπ να φορά μασέλα. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να πρέπει να ντρέπεται» τονίζει ένας τρίτος.

[youtube]

[/youtube]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Επειδή έχει αρνητική ενέργεια…» – Τα αφοπλιστικά λόγια του Ιβάν Σαββίδη που έστειλαν στο νοσοκομείο τον Μένιο Φουρθιώτη

Ερωτηθείς για το θέμα από το περιοδικό Quartz, ένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε πως είχε «στεγνώσει» το στόμα του Τραμπ.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share